Blogtour: Meisje vermist – Tess Gerritsen (+ winactie!)

Meisje vermist
Samenvatting

“Blanke vrouw, tussen de twintig en de dertig, zonder identiteitsbewijs. Ze is vannacht om vier uur gevonden in South Lexington. Geen zichtbare verwondingen, geen getuigen, geen aanwijzingen.”

Kat Novak is forensisch arts in Albion, een sterk verloederde stad. Op een dag komt er een Jane Doe binnen, een dode junk. Alleen de drug waar ze een overdosis van genomen heeft is niet bekend. En in de hand van de jonge vrouw zit een lucifermapje met het telefoonnummer van de rijke eigenaar van Cygnus Pharmaceuticals, Adam Quantrell. Hoe kwam ze daaraan? En wat heeft hij te zoeken in het slechtste deel van de stad?

“Er begon Kat iets te dagen. Dode junks. Een nieuwe drug. Cygnus Pharmaceuticals. En een lucifermapje met het telefoonnummer van Adam Quantrell.”

Als Kat Adam ontmoet blijkt er een enorme aantrekkingskracht tussen hen te zijn. Maar kan ze hem wel vertrouwen? Wil hij er echt alles aan doen om erachter te komen of de onbekende drug misschien uit zijn laboratorium is gekomen? Inmiddels zijn er namelijk nog twee slachtoffers gevallen en hun zoektocht wordt van allerlei kanten tegengewerkt…

Auteur
“Tess Gerritsen is arts en een internationale bestsellerauteur. Ze verwierf grote bekendheid met thrillers uit de Rizolli & Isles-serie. In 2013 won ze de Crimezone Thriller Award en in 2014 schreef ze het geschenkboekje Incendio voor de Maand van het Spannende Boek en verscheen haar meest recente Rizzoli & Isles boek: Sterf twee keer. Vlak voor ze doorbrak met haar Rizzoli & Isles-thrillers schreef ze Meisje vermist.”
(Voor een leesfragment uit het boek en meer info: tessgerritsen.nl)

Mijn mening
Mijn recensie maakt onderdeel uit van de blogtour die georganiseerd is door de uitgeverij. De andere deelnemers vind je hier.

Ik ben al jaren fan van Tess Gerritsen en ik heb bijna al haar in Nederland uitgekomen boeken. Erg leuk dus om gevraagd te worden dit nieuwe boek te lezen, wat ze geschreven heeft vóór het grote succes van de Rizzoli & Isles thrillers. Dit boek geeft een beetje haar overgang van spannende romannetjes naar thrillers weer.

Net als alle boeken van Tess Gerritsen leest ook deze heerlijk vlot weg. Ik heb hem dan ook binnen één dag uitgelezen. Het verhaal is spannend vanaf het begin en de hoofdpersoon is een lekkere stoere dame die zelf is opgegroeid in de slechtste wijk van Albion en dus niet gauw terugdeinst voor de duistere figuren die ze tegenkomt tijdens haar zoektocht naar de verspreider van de onbekende drug. Daarnaast is er een fijne spanning tussen Kat en Adam Quantrell, de man waar ze voor aan het vallen is maar waarvan ze niet weet of ze hem kan vertrouwen.
Ik hou van boeken waar spanning en romance gecombineerd zijn, dus ik was weg van dit verhaal. Of het Tess Gerritsens beste boek is? Nee, haar latere werk is beter, maar dit is gewoon echt wel een fijne thriller die ik zeker aan kan raden! Eens een Tess fan, altijd een Tess fan 😀
En ben je niet verliefd op de prachtige cover?

Winnen!
Ben je nieuwsgierig geworden naar Meisje vermist? Dan heb je geluk! Ik mag van de uitgeverij namelijk een exemplaar weggeven!

Wat moet je doen?

 • Volg mij op minstens één van de mogelijke manieren (Twitter, FB, Instagram etc.) Meer mag altijd 😉
 • Laat in een reactie onder dit bericht weten dat je kans wilt maken

De winactie loopt t/m maandag 6 juli, dinsdag 7 juli neem ik contact op met de winnaar.

De actie is afgelopen en de winnaar is bekend en heeft een mailtje ontvangen. Bedankt voor het meedoen allemaal!
Gefeliciteerd Tanneke!

Meisje vermist
ISBN 9789044346299 – Uitgever: The House of Books – 256 pagina’s – Verschenen: mei 2015 – Originele titel: Girl missing – Vertaald door: Els Franci-Ekeler
O.a. verkrijgbaar bij Bruna

0 thoughts on “Blogtour: Meisje vermist – Tess Gerritsen (+ winactie!)

 1. Ik lees graag boeken van Tess Gerritsen,deze heb ik nog niet gelezen,ik wil het boek graag meenemen in mijn vakantiekoffer! Ik volg je op twitter

 2. Ik wil graag mee doen aan deze mooie actie. Ik volg je op facebook, bloglovin en wordpress. Jouw blogs lees ik graag, mijn complimenten 😉 Groetjes Ans

 3. Ik ben het helemaal met je mening eens. Ik doe niet meer voor de winactie aangezien ik het boek al heb 😉

  Wist je trouwens dat er een typfout bij de alinea onder auteur? De Rizolli ipv van Rizzoli, verderop staat het wel goed.

 4. Yes! Yes! ik maak graag kansje op Meisje vermist van Tess!!! Heb alle boeken van Tess Gerritsen verslonden, dus deze staat op mijn (verjaardag) verlanglijstje! Leuke tips hier op biebmiepje. Ook de blog met recensies zijn zeer inspirerend. Ben altijd op zoek naar nieuwe spannende boeken. Volg je via Facebook en WordPress.

 5. Leuke blogtour! Ik ben benieuwd naar dit boek van Tess Gerritsen! Graag zou ik meer van haar lezen, dus graag maak ik kans! Volg je op FB, Bloglovin’, twitter en WordPress.

 6. Ik ken Tess Gerritsen nog niet (erg he) maar jouw revieuw maakt mij wel heel nieuwsgierig. Maak graag kans op een exemplaar.

 7. Ik doe heel graag mee. Lijkt me een heel spannend boek. Ik volgde je al op Twitter op advies van Ellen Lina. Ik doe binnenkort ook mee met haar blogtour. Heel veel zin in! Fb en Instagram volg ik nu ook!

 8. Ik ben fan van de serie Rizolli & Isles. En wil daarom graag de boeken van Tess Gerritsens lezen. Echter ben ik daar nog niet aan toegekomen. Ik maak dan ook graag een kans op Meisje vermist, zodat ik daar verandering in kan brengen. Natuurlijk volg ik je al lang. 🙂

 9. Heel graag doe ik mee voor dit boek van Tess Gerritsen. Mijn dochter kan ik daar zeker mee verrassen. Uiteraard lees ik hem eerst zelf, mocht ik het boek winnen. :))

 10. Nog net op het nippertje! 🙂
  Ik zou ook graag mee doen, ik heb nog nooit iets van Tess Gerritsen gelezen en dit klinkt toch wel erg spannend!

 11. Super! Hier ga ik zeker van genieten samen met mijn dochter. Heel erg bedankt, ook voor de felicitaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.