Serena’s stijlgids – Serena Verbon

Serena's stijlgids
Achterflap
“Hoe krul je haren zonder hitte, welke wenkbrauwvorm past het best bij jouw gezicht en hoe maak je smokey eyes? Welke basics moet je altijd in je kledingkast hebben hangen en hoe combineer je de meest te gekke outfits? Hoe maak je in een handomdraai heerlijke scrubs en lotions met ingrediënten uit je keukenkastje of simpel en snel de mooiste decoraties voor in huis?
Dat alles vertelt blogger Serena Verbon je in ‘Serena’s Stijlgids‘, een must have voor iedere vrouw die houdt van beauty, mode, koken en interieur. Elke dag komen er 55.000 bezoekers op haar blog Beautylab.nl, waarop ze iedere dag twee artikelen plaatst. Beautylab is haar hobby, haar passie en haar werk in één, en vormt een belangrijk onderdeel van haar leven.
De combinatie van Serena’s beste mode-, beauty- en lifestyletips, een rijkdom aan nieuwe tips, DIY’s en anekdotes, diepere achtergronden van beauty-ingrediënten, de historie van verschillende make-upproducten én de exclusief voor dit boek gemaakte foto’s, maken deze lifestylegids onmisbaar voor iedere vrouw. “

Serena's stijlgids2
Auteur
“Serena Verbon (1984) studeerde in 2006 af in Molecular Biology aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens haar werk als farmaceutisch analist in een ziekenhuisapotheek, startte ze een blog, Beautylab.nl. Toen haar blog steeds succesvoller werd, besloot ze in september 2011 haar hart te volgen en haar labjas aan de wilgen te hangen. Sindsdien is ze fulltime blogger voor Beautylab.nl, dat inmiddels is uitgegroeid tot een van de grootste online platforms van Nederland.”

Serena's stijlgids3
Mijn mening
Ik werd verliefd op de cover van dit boek, die sprak me meteen aan met zijn frisse kleuren. Mazzelaar als ik ben, mocht ik het boek van de uitgeverij bespreken op mijn blog.
Serena’s stijlgids heeft van alles wat: beautytips, zelf verzorgingsproducten maken, modetips, interieur tips & zelfmaakideeën, recepten en reistips. En dat alles in een supermooi, fris & fruitig vormgegeven “koffietafelwaardig” boek. De foto’s zijn erg aansprekend en dat samen met het kleurgebruik in het boek, maken het tot een aangenaam doorbladerboek, waar iedereen wel iets naar zijn gading uit kan halen. De ene keer zul je meer interesse hebben in de make-up tips, de andere keer in een lekker recept.
Dit inspirerende boek is een lifestyleblog in papiervorm en wat mij betreft had het minimaal twee keer zo dik mogen zijn!
Neem ook eens een kijkje op Serena’s prachtige blog voor meer inspiratie: Beautylab.nl

Serena's stijlgids4
Serena’s stijlgids
ISBN 9789492037138 – Uitgever: Uitgeverij Brandt – 192 pagina’s – Verschenen: april 2015
O.a. verkrijgbaar bij Bruna

0 thoughts on “Serena’s stijlgids – Serena Verbon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.