Sint kado-tips!

Het is bijna 5 december! Heb je nog geen kadootjes gekocht? Misschien heb je iets aan deze tips:

Molboekje
Molboekje 2015 (A.W. Bruna)

Laat de voorpret alvast beginnen met dit Molboekje!

“Het Molboekje 2015 is een niet te missen notitieboekje waarin je, als volger van Wie is de Mol? 2015 al je notities en wetenswaardigheden kwijt kunt om zo te komen tot de ontmaskering van ‘de Mol’. Bovendien staan er in het boekje korte biografieën van alle deelnemers en leuke informatie over het land waar deze editie zich afspeelt (Wie is de Mol?, v.a. donderdag 1 januari 2015 op televisie).”

Voor € 14,95 O.a. verkrijgbaar bij Bruna

BobbiBobbi2
Bobbi viert Sinterklaas/ Bobbi viert Kerst- Monica Maas (Kluitman)

Over het Sint-deel van dit omkeerboek schreef ik laatst een recensie, die lees je hier. Twee super lieve verhaaltjes over de kleine Bobbi-beer.

Hij viert Sinterklaas:
“Is het nog geen pakjesavond? Het duurt Bobbi veel te lang. Mama lacht: Ga nou maar spelen. Sint komt echt, wees maar niet bang.”

En Kerstmis:
“Bobbi wijst: Nu moet de piek nog. Goed zo, papa, die moet daar. Trots klapt Bobbi in zijn handen. Onze kerstboom is nu klaar!”

Voor € 9,95 O.a. verkrijgbaar bij Bruna

Wreed
Wreed weerzien – Karen Rose (De Fontein)

Wreed weerzien van Karen Rose is een thriller over wat er kan gebeuren als je elkaar na jaren weer opzoekt en er een groot geheim boven water komt… Tijdens hun studententijd was er een hevige liefde. Nu, jaren later zijn ze elkaar uit het oog verloren, maar door een briefje in een jaarboek komt er een reünie tot stand. De liefde bloeit weer op. Maar ze worden in de gaten gehouden door iemand die nog iets van hen weet…”

Een “mini” thriller (voor Karen Rose begrippen wel, maar het is een normaal formaat pocket) van een geweldige thrillerauteur. Ik schreef eerder een recensie van In vertrouwen, die lees je hier.

Voor € 4,99 O.a. verkrijgbaar bij Bruna

Lars
Versjes van Lars – Lars van der Werf (Meulenhoff)

Last but not least: Versjes van Lars, de ultieme Sint-kado tip! Dit boek zal heel vaak getipt worden, want het is gewoon waar: het ís “hét cadeauboek voor je geliefde of andere lieverds”. De versjes van Lars maken je blij; ze doen je glimlachen, hardop lachen en wegzwijmelen. Mijn exemplaar zou ik wel vol kunnen stoppen met bladwijzers om al mijn favorieten te markeren!

“Ze zijn vaak maar heel kort en ogenschijnlijk ontzettend simpel, maar de versjes van Lars doen iets met je. Ze beschrijven stuk voor stuk nét dat ene wat jij nooit onder woorden kunt brengen.
Dus schrijf de versjes vooral over in liefdesbrieven aan de liefde van je leven en op kaarten naar je moeder, dat vindt Lars helemaal niet erg. En lees ze elke dag voor het naar bed gaan. Glimlachend gaan slapen is veel gezonder.”

Voor € 10,00 O.a. verkrijgbaar bij Bruna

2 thoughts on “Sint kado-tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.