Project Positief Tag

Dagmar van de vrolijke en positieve lifestyleblog bydagmarvalerie.nl heeft Project Positief opgericht om anderen te besmetten met positiviteit. Ook heeft ze de Project Positief Tag bedacht die nu rondgaat in blogland. Ik vond het een mooie manier om even stil te staan bij de fijne en mooie dingen in het leven, dus ik heb hem ingevuld:

♧ Wat is je favoriete quote en waarom?
“The best thing to hold onto in life is each other” van Audrey Hepburn is één van mijn favoriete quotes. En dan is die “other” bij mij vooral mijn man; mijn rots <3 Samen hebben we ons al door heel wat heengeslagen.
En als boekenwurm vind ik de quote “Reading gives us a place to go when we have to stay where we are” een hele mooie treffende.
Maar ik ben gek op quotes, dus ik zou er nog zoveel meer kunnen bedenken! Pinterest is een mooie verzamelplaats voor al die mooie woorden.

Audrey Hepburn

♧ Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!
Mijn grootste droom is al gerealiseerd: het hebben van een gezinnetje. Er blijft altijd wat te dromen over natuurlijk; ik heb nog een hele “bucket list” aan reisbestemmingen bijvoorbeeld. Ver, dichtbij, natuur, cultuur… Hele uiteenlopende dingen.

♧ Wat betekent geluk voor jou?
Geluk is voor mij op dit moment lekker in een coconnetje zitten met mijn gezin. Dat complete gevoel.
En ook genieten van kleine dingen als een lekker boek met een kop thee en een stuk chocola.

♧ Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Mijn zoontje van 3,5! Die kan zulke heerlijke opmerkingen maken of zulke grappige dingen doen, dat je elke dag wel een keer dubbel ligt. Gisteren bijvoorbeeld: hij was poppetjes aan het tekenen (hoofden met armpjes en beentjes eraan) en dat waren een papa, mama, kindje en baby. En ik vroeg welke dan de papa was, ging hij bij dat poppetje borsthaar tekenen: dat was de papa 😀

♧ Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Chocola, Matt Bomer, een patatje met mayo, chocola… 😉

♧ Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Ik ben heel goed in het mijn man uitlachen, dus ongetwijfeld door iets van hem (leedvermaak!). Of door peuterlief; bijvoorbeeld toen ik gisteravond dat van die tekening vertelde aan mijn man.

♧ Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Toch wel de lange weg naar het krijgen van mijn twee kindjes én de geboortes (keizersneden) zelf.
En op mijn blog ben ik stiekem ook best trots!

♧ Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Heb vertrouwen dat alles goedkomt en wees niet te hard voor jezelf. Dingen die ik mezelf ook dagelijks voorhoud.
Laatst kwam deze mooie tweet voorbij, een mooie reminder:

“Lieve ik,
Ik weet dat je je best doet.
Ik geloof in je.
Ik hou van je.
Liefs van mij.”

Voel je vrij om deze tag over te nemen!
Fijn weekend!
X Judith

 

0 thoughts on “Project Positief Tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.