Vakantieleesvoer

IMG_0860.JPG
Ik had het nooit verwacht, maar ik heb toch mooi bijna alle boeken kunnen lezen die ik mee had op vakantie! Ludlum was van mijn man, twee Bouquetjes (kende ik al) heb ik opzij gelegd en Peter Mayle heb ik niet uitgelezen (vervelend geschreven), maar verder…
Ik ben van plan om van veel boeken nog een klein recensietje te schrijven, dus die kunnen jullie de komende tijd verwachten!

0 thoughts on “Vakantieleesvoer

      1. Goed om te horen zeg! Ja die blog achterstand ken ik. Was half augustus terug, maar die boeken liggen er allemaal nog om over geschreven te worden. Scheelt wel dat je dan vooruit kan bloggen πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.