Augustus Klassieke Literatuur Maand

image
Afbeelding van Sandra

Sandra van Sandra Schrijft en Leest zet in de maand augustus klassiekers in het zonnetje, zij zal alleen maar klassiekers lezen en recenseren deze maand. Ze deed een oproepje of mensen hieraan mee wilden doen, niet per se de hele maand, al lees je er maar eentje. En een recensie is ook niet verplicht. Hier lees je Sandra’s bedoeling.
Ik heb even getwijfeld, want mijn recensiestapel is nog groot, maar ik ga het toch doen! Een mooi moment om een van de klassiekers die ik in mijn kast heb staan eindelijk te (her)lezen.
Ik weet nog niet welk boek ik ga lezen, maar het wordt er een van de volgende:

Jane Austen en Emily Brönte
Jane Austen en Emily Brönte
Winnie de Poeh en Alice in Wonderland
Winnie de Poeh en Alice in Wonderland

Want ook Winnie de Poeh en Alice in Wonderland zijn klassiekers toch?

Trek jij deze maand ook een , misschien wel bijna vergeten, klassieker uit de kast? Leuk als je het laat weten!

0 thoughts on “Augustus Klassieke Literatuur Maand

 1. Ik ben begonnen in Trots en vooroordeel van Jane Austen. Maar ik moet toch zeggen dat ik t best pittig vind om in te komen.. het is echt zo keurig ouderwets geschreven. En jij gaat m in het Engels lezen? Wow denk niet dat mij dat lukt hihi

 2. Veel leesplezier! Ik ben dol op de boeken van Jane Austen en de Brontë zussen, en dan het liefst in het Engels. “Pride and prejudice” is wel mijn favoriet, en dan daarna de miniserie van de BBC kijken met Colin Firth…

  Ik ga in ieder geval “Kruimeltje” van Chr. van Abcoude herlezen.

 3. Ik heb al een klassieker gelezen: twee vrouwen.
  Op mijn site kan je lezen waarom ik ontevreden was.
  Als ik de stapel bibboeken heb weggewerkt, ga ik nog een klassier lezen.
  En ik denk dat dat ‘alleen op de wereld’ zal worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.