Presentatie “60 Dagen” Gillian King

Gillian King
Gillian King

Gisteren voor het eerst in mijn leven een boekpresentatie meegemaakt, wat is dat leuk!
Bij de Paagman in Den Haag, vond donderdag 11 april de boekpresentatie plaats van 60 Dagen van Gillian King. Het was een hele gezellige avond met veel publiek en lekkere hapjes en drankjes. 
De dames van Uitgeverij Zomer & Keuning (Nederlandse Chicklit) vertelden ons trots over 60 Dagen, over Gillian en over de mooie “60 Dagen countdown” promotie-actie die ze in samenwerking met Chicklit.nl hebben opgezet. Gillian gaf ons een mooie speech, las ons een smaakt-naar-meer-stukje voor uit haar boek en overhandigde Jacky en Melissa van Chicklit.nl het eerste exemplaar van 60 Dagen. Zij werden ook gefeliciteerd met de 10e verjaardag van Chicklit.nl begin deze week. Dubbel feest dus!
Daarna was er gelegenheid tot het kopen en laten signeren van Gillian Kings boek(en) en om even een praatje met haar te maken.

Boeken Gillian

Bij het weggaan kregen we ook nog een leuke goodiebag mee 🙂
Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad en vond het heel leuk om Gillian te ontmoeten, de dame van Nederlandse Chicklit (ook u kwam mij bekend voor, maar waarvan?), Jacky, Melissa en Lisette Jonkman! Heel erg bedankt allemaal voor de fijne avond!

Goodiebag

Jacky & Melissa van Chicklit.nl
Jacky & Melissa van Chicklit.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.