Speel met mij – Indigo Bloome

Speel-met-mij-1

ISBN 9789401600170
Xander Uitgevers
272 pagina’s
Verschenen: november 2012
Originele titel: Destined to play
Deel 1 van de Avalon trilogie

“Dokter Alexandra Blake – getrouwd, twee kinderen en met een heel leuke baan – staat op het punt zich in een gewaagd avontuur te storten. Als ze voor een serie belangrijke lezingen in Sydney is, komt ze haar oude vlam Jeremy Quinn tegen met wie ze spannende herinneringen aan een turbulente studententijd deelt. Gevaarlijk èn aantrekkelijk! Na een paar glazen champagne in zijn penthouse, stelt de nog even onweerstaanbare Jeremy haar voor mee te doen aan een gewaagd, psychologisch en lichamelijk spel. Als ze zich vervolgens helemaal aan hem overgeeft, liggen er ook andere gevaren op de loer. Ze komt terecht in een wereld die extremer en veel gevaarlijker is dan zij ooit had kunnen vermoeden.”

Indigo Bloome is getrouwd en heeft twee kinderen. Ze woont momenteel in Sydney maar werkte tot voor kort in Londen in de financiële sector. Speel met mij is haar eerste roman en het eerste deel van de Avalon trilogie.

Dit is zeker een boek voor de liefhebbers van de erotische Vijftig Tinten trilogie van E.L. James en de Crossfire trilogie van Sylvia Day, al vond ik die twee series wel beter geschreven.
Speel met mij leest aan de ene kant prettig weg, maar aan de andere kant ergerde ik me aan de lange zinnen en (interne) dialogen en het medische taalgebruik.
Wel een intrigerend plot: hoe reageer/ervaar je (op) dingen als een deel van je zintuigen je worden afgenomen… Een psychologisch spelletje…
Ik zie toch wel uit naar de komende twee delen!

Ik heb dit boek gelezen voor de Xander Uitgevers.

 

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.