60 Dagen – Gillian King

59

ISBN 9789059777583
Uitgeverij Zomer & Keuning
256 pagina’s
Verwacht: april 2013

“Emma verhuist vier jaar na de dood van haar verloofde Gijs terug naar Den Haag, de stad waar ze vandaan komt. Ze wordt meteen weer meegezogen in het bruisende stadsleven… en in de liefde! Gijs’ vroegere beste vriend Jesper woont ook in Den Haag. Hij heeft zijn leven op de rit, met een leuke baan en een goede relatie. Maar als hij Emma na al die jaren terugziet, raakt zijn zekerheid aan het wankelen. Eef, Jespers vriendin, moet met lede ogen aanzien hoe Jesper en Emma steeds closer worden. In een laatste wanhoopspoging eist ze dat de twee zestig dagen geen contact met elkaar hebben zodat zij Jesper ervan kan overtuigen dat hij bij háár hoort, niet bij Emma. Kan er ook maar iemand ongeschonden uit deze strijd komen?” 

Gillian King (1978) woont samen met haar gezin in Den Haag. Ze heeft pedagogische wetenschappen gestudeerd in Leiden en is eigenaar van Het Leerhuis, een praktijk voor kinderen met leerproblemen, leerstoornissen en faalangst.
Ze schreef eerder “Geloof me maar” (2010) en “O, o, Olivia” (2011).

Wat me tegenviel aan dit boek… was dat het me te dun was 😉 Had 2x zo dik mogen zijn! Wat een heerlijk verhaal! Het is dat ik uit eten “moest” , anders had ik hem in 1 ruk uitgelezen, nu zijn het er 2 geworden.
Het boek begon met stiekem wat traantjes, ik had af en toe een brok in mijn keel, maar heb vooral veel geglimlacht en gegrinnikt met op het eind een big smile.
Ik vind Gillian haar vlotte schrijfstijl erg prettig en toegankelijk, absoluut niet van de hak op de tak, maar gewoon lekker de vaart erin, wat er mede voor zorgde dat ik maar door en door wilde lezen. Je wordt helemaal meegesleept in de wereld van sterke Emma, schattige Benthe en lieve Jesper.
Ik vind dit boek zeker een aanrader! En ik ga zeker Gillian Kings andere boeken lezen, dit smaakt naar meer!

0 thoughts on “60 Dagen – Gillian King

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.