Hoera! #biebmiepje10jaar – Winactie: Lemniscaat prentenboeken


 Hoera! #biebmiepje10jaar
Het is mijn 10e blogverjaardag!  En om dat te vieren heb ik in samenwerking met allemaal lieve uitgeverijen een aantal winacties georganiseerd! Een heuse win 10-daagse!
Als 8e winactie mag ik met dank aan Uitgeverij Lemniscaat een heel mooi prentenboeken-pakket verloten:


Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op deze 5 prentenboeken?

Winactie afgelopen! Winnaar Bertine heeft een mailtje gehad! <3 

  • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
  • De winactie delen is lief!
  • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
  • De winactie loopt één dag, dus ik neem donderdag 30 maart contact op met de winnaar
  • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 2 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar

Succes!
-X- Judith

114 thoughts on “Hoera! #biebmiepje10jaar – Winactie: Lemniscaat prentenboeken

  1. Soms als ik een vlinder zie staat nog hoog op mijn verlanglijstje. Ik doe graag mee voor mezelf, de schoolbieb en mijn zwangere collegaatjes.

  2. Gefeliciteerd!! Op naar nog vele jaren 🥳🥳🥳 En wat een toffe winactie. Dit zouden mijn dochters super leuk vinden dus ik doe zeker mee!

  3. Ik doe graag mee voor onze dochter. Wat een prachtige selectie prentenboeken. Mooi om naar te kijken, samen te lezen en te ontdekken. Onze dochter vindt het leuk om zelf boeken te “lezen”. Lekker ook haar eigen verhalen te verzinnen bij het kijken van de boeken.

  4. Wauw, dit zijn hele mooie prentenboeken. Weet je zeker dat je ze weggeeft?! De kinderen van de basisschool zouden er welheel blij van worden, mochten ze in onze schoolbieb mogen staan.

    1. Van harte gefeliciteerd met je 10 jarige jubileum. En wat een mooi pakket mag je uitdelen. Ik doe graag mee. Ik lees ze graag met onze jongste en ook onze oudste vind het leuk om hem eruit voor te lezen. Daarna gaan ze naar neefjes en nichtjes, naar school of de mini buurtbieb.

  5. Voorlezen uit deze prachtige kleurrijke prentenboeken lijkt me heerlijk, en wat zullen de kleintjes verrast zijn en blij worden bij het zien van al dit moois.
    Superleuk dat er bij het boek: soms zie ik een vlinder, een QR code zit zodat we kunnen luisteren en vrolijk mee kunnen zingen met de liedjes van Boudewijn de Groot.

  6. Gefeliciteerd met je 10de blogverjaardag! 🥳 Ik maak graag kans op dit prachtige pakket. Daar kunnen we op school met heel veel kinderen van genieten. ❤️

  7. Zo leuk om voor te lezen aan mijn 4 kleinkindjes. Ze genieten er telkens weer van. We zullen deze boeken dan ook graag en vaak lezen

  8. Wauw, dit is natuurlijk een te mooie prijs om niet een kans te wagen! Ik kan zo enorm genieten van het bekijken van mooie illustraties.. en het voorlezen! Ik doe graag mee!

  9. Wat een fantastisch prentenboekenpakket! Wie wil deze parels nou niet voorlezen? Zeker weten dat mijn kleinzoon hier super blij van wordt maar ik neem ze ook heel graag mee naar de scholen waar ik leesbevorderingslessen geef, dus 🤞🍀

  10. Wat een mooie winactie Judith! Nogmaals gefeliciteerd!! 🥳

    Graag doe ik mee voor mijn kindjes van de behandelgroep. Ik ben er ‘Chef Boek’. Deze kinderen zijn doof en slechthorend. En juist voorlezen helpt bij hen taal op gang te brengen.

  11. Oooh hoe mooi! Ik doe graag mee voor mijn metekindje van bijna 1 jaar🤩 Als fervente boekenliefde wil ik hem als metie bedelven met boekenliefde🥰

  12. Nogmaals gefeliciteerd Mieke.
    Ik loot heel erg graag mee voor dit prachtige prentenboekenpakket. Ik deel het heel graag met de kinderen op school. 🤞🤞🤞

  13. Nogmaals van harte gefeliciteerd met je jubileum! Wat een prachtige boeken!! Daar zou mijn zoontje super blij mee zijn 😄

  14. Gefeliciflapstaart met deze mijlpaal! Ik waag graag een kansje. Niet voor mezelf, maar om mijn moeder te verrassen, die zolang ik haar ken gek is op prentenboeken. De afgelopen maanden helpt ze me enorm met mijn struggles, en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Ik zou haar graag in het zonnetje zetten!

  15. Allereerst: van harte gefeliciteerd met 10 jaar Biebmiepje! Wat een fantastische mijlpaal.
    En wow wat een geweldige winactie! Waanzinnig mooie prentenboeken, daar doe ik graag aan mee. Voor de kindjes thuis, maar ook om op scholen te gebruiken tijdens gastlessen.

  16. Van harte gefeliciteerd met 10 jaar Biebmiepje!
    En heel tof dat je zoveel moois weggeeft. Ik doe heel graag mee aan deze winactie.

  17. Gefeliciteerd met je jubileum 💐🥳 ik vind het een prachtig pakket,
    Wat een mooie boeken.
    Ik doe graag mee.
    Ik ga m’n zusje hier dan mee verrassen,
    Ze heeft 4 kinderen en is tevens kleuterjuf op een basisschool.
    Dus genoeg kinderen die blij zulke worden van deze boeken.

  18. Geweldig!!! 10 jaar dankjewel voor het delen van je passie met al je inspirerende besprekingen. Hopelijk kan je dit nog lang volhouden. Een bewonderaar van de eerste uren.
    Ik wil ook graag meedoen met deze winactie, maar ik woon in België…

  19. Wat een prachtpakket! Allemaal boeken die al op mijn verlanglijstje stonden, en waar ik graag mee aan de slag zou willen in scholen en met voorleeskinderen. Ik doe daarom heel graag mee met deze winactie! 🍀🍀🍀

    1. Hiep hiep hoeraaaa, nogmaals gefeliciteerd!!! Wat een prachtige winactie! Ik waag heel graag een kans voor deze schitterende boeken! 🥰🤞🏻

  20. Oh dit vind ik echt de gaafste tot nu toe! Wij zijn voor mijn zoontje een “bibliotheek” aan het bouwen en dit zou wel heel erg mooi voor hem zijn. Hij is nog jong maar nu al gek op boeken, als hij een speeltje mag kiezen kiest hij vaak een boekje uit <3 Trouwens, als ik geen kindje had zou ik nog wel prentenboeken kunnen sparen, ze zijn zo mooi! Vaak veel mooier dan boeken voor volwassenen…

  21. Wat een leuke actie! Ik doe weer heel graag mee. Ik ben bezig met het opzetten van een bibliotheek op onze school en deze boeken zouden daar heel goed in passen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.