Gonnie & vriendjes in ganzenpas – Olivier Dunrea

Gonnie en vriendjes in ganzenpas

Dit is Gonnie.
Gonnie is een klein, geel gansje
met knalrode lievelingslaarsjes.
Waar woont Gonnie?

Korte inhoud
“In deze speciale jubileumuitgave komen Gonnie en haar vriendjes zich allemaal netjes voorstellen en ontdek je wat elk gansje uniek maakt. Een dik kartonboek met maar liefst 42 flappen!”

Hoeveel vriendjes heeft Gonnie nu?
Kun jij ze tellen?

Gonnie en vriendjes
“Meer dan tien jaar geleden verscheen het eerste boekje over het schattige gansje Gonnie. Intussen heeft ze er heel wat vriendjes bijgekregen en zijn er verhaaltjes in alle vormen en maten; kartonboekjes, grote prentenboeken, e-books, etc.”

Mijn mening
Tsja, wat kan ik zeggen? Op de cover alleen al word je toch verliefd? De illustraties zijn zo aantrekkelijk met hun frisse kleuren.
Gonnie-boekjes zijn leuk, lief en grappig ! Gonnie en haar vriendjes zijn vertederende gansjes, met ieder hun unieke eigenschappen. Gonnie met haar rode laarsjes, Gijsje met zijn blauwe laarsjes, Bo die dol is op eten, Teun met zijn knuffeltje Otto, Jasper het nette gansje en Jip het slordige gansje, Eddie het vergeetachtige gansje en Ollie het kleinste gansje.
In dit grote, stevige flapjesboek leren we alle gansjes kennen en daarnaast leer je ook over dieren, kleuren en getallen. Ook nog speels en leerzaam dus!

Ik zou het liefst alle boekjes uit de Gonnie-reeks in huis halen, ze zijn stuk voor stuk zo leuk om voor te lezen. Gonnie & vriendjes in ganzenpas is een leuk boek om je verzameling mee te beginnen, omdat alle gansjes erin voorbij komen. En ik weet zeker: hierna wil je meer!

Gonnie & vriendjes in ganzenpas is een boek uit de Prentenboek TopTien van de Voorleesdagen.

Prentenboek TopTien

Gonnie & vriendjes in ganzenpas
ISBN 9789025756154 – Uitgever: Gottmer – 26 pagina’s – Verschenen: maart 2014
Koop je het boek via deze link bij Bruna, krijg ik er een kleine vergoeding voor.

2 thoughts on “Gonnie & vriendjes in ganzenpas – Olivier Dunrea

  1. Ja, superleuk! Ik ben groot fan van Gonnie en heb al meerdere boekjes, waaronder ook dit flapjesboek, in huis gehaald voor mijn beebje! (nu maar duimen dat hij het straks ook zo weet te waarderen haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.