Winactie: Sinterklaasliedjes – Mark Janssen

Sinterklaas kapoentje,
gooi wat in mijn schoentje,
gooi wat in mijn laarsje,
dank u, Sinterklaasje.

Sinterklaasliedjes
Van de week konden jullie mijn recensie van het prentenboek Sinterklaasliedjes, geïllustreerd door Mark Janssen, hier lezen. Echt een prachtig boek, vol met de mooiste sfeervolle illustraties en bekende sinterklaasliedjes. En vandaag heb ik leuk nieuws: ik mag een exemplaar verloten!  Lees gauw verder hoe je kans maakt:

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken? Zet in ieder geval je schoentje maar vast klaar!

De winactie is afgelopen! Gefeliciteerd Malu F.! De winnaar heeft een mailtje gehad. <3

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • Je reageert vóór woensdag 25 november, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar

Succes!
-X- Judith

 

62 thoughts on “Winactie: Sinterklaasliedjes – Mark Janssen

 1. Hier doe ik graag aan mee! Dit boek staat heel hoog op mijn verlanglijstje voor mijn kleuterklas! Heb heel veel boeken over Sinterklaas die ik nu helaas niet meer mag gebruiken, dus nieuwe aanvoer zou geweldig zijn!

  1. Ik zou dit boek heel graag winnen!
   De illustraties alleen al vind ik prachtig!
   Ik zag de winactie op je insta-pagina, ik bekijk je berichten en stories dagelijks ☺️

 2. Dit boek zou ik alleen al om de kaft willen winnen, wat een plaatje.
  Ik heb een grote Sinterklaas fan in huis van 4 jr, maar stiekem vind ik alles nog het leukst van iedereen. Dit boek maakt ons feestje compleet

 3. Dit lijkt me nou echt een prachtig boek! Daar zouden ze hier erg blij mee zijn. Ik ook, ik lees graag voor uit prachtig geïllustreerde boeken en hier kunnen ze ook lekker hun fantasie de vrije loop laten en er een verhaal bij bedenken.

 4. Ik doe graag mee voor mijn dochter van iets meer dan 2 jaar, zij heeft een taalachterstand en wij zingen ieder dag liedjes en lezen boeken voor haar. Wij hebben gemerkt dat liedjes zingen goed werkt en zij de klanken probeert na te doen, dit zou echt leuk zijn dan hebben we naast de standaard liedjes ook nog andere liedjes om te oefenen ?

 5. Ik zet graag mijn schoen voor mijn 4-jarige (boekenworm) nichtje die nu helemaal gefocust is op Sinterklaas. Erg leuk om vanaf een afstandje te zien en mee te krijgen ?

 6. Wat een super actie! Zelf hebben we dit prachtige boek al, maar ik zou hem graag winnen voor mijn werk. We hebben de Sinterklaasboeken uitgezocht en er is nog maar 1 bruikbaar helaas

 7. Ohhh zoo leuk! Ik doe graag mee voor mijn jongste zoontje, hij zingt de hele dag door sinterklaas liedjes! Zal hij fantastisch vinden dit mooie boek!

 8. Ik ben Sinterklaasfan. Geweldig. Vriendin heeft twee zonen, een van 10 en 1 van 4 mnd. Graag lees en zing ik met ze. Wow.

 9. Wat een fantastische win-winactie voor hier thuis en in mijn klas! Mocht ik winnen dan ga ik nog meer genieten van hun zangkunsten! Geniet al veel van de Sint-periode en hun koppies, dat wordt met de juiste liedjes alleen nog maar leuker!

 10. Wauw, dat zou een hele mooie aanwinst zijn voor de kleuterklassen op de school waar ik werk…. Weet zeker dat mijn groep 2 er dol op zal zijn…. De juf is in ieder geval fan van het boek!! ?

 11. Hi Judith!

  Wij zouden dit boek ontzettend graag toevoegen aan onze Voorleesexpresscollectie! We hebben helaas heel veel boeken moeten afschrijven waarin zwarte pieten voorkwamen. Wij zouden heel graag dit boek in de Voorleesexpresscollectie opnemen, zodat élk kind samen met de vrijwilliger kan genieten van vrolijke Sintliedjes, vooral in deze tijd.

  Liefs,
  Bieb Landgraaf

 12. Wat een geweldige actie. Ik loot heel graag mee voor dit prachtige boek. Wat xullen we een plezier hebben met de kleinkinderen.

 13. Wij zijn gek van Sinterklaas. Heerlijke pakjesavond met gedichten, maar de weg er naartoe is zeker zo leuk. Klotteren (Tilburgs woord voor Sinterklaasinkopen doen, kun je dat bespreken zonder dat de Kids weten wat je gaat doen ), films kijken, Sinterklaasjournaal en natuurlijk zingen. Geweldig, dus ik doe graag mee.

 14. Jaaaa, ik doe heeeeel graag mee! Dan kan ik alsnog een Sintboek én prentenboek in huis halen zonder de belofte verbreken dat ik allebei niet meer zou kopen 🙂

 15. Wat leuk voor mijn kleinkinderen, de meiden zingen al behoorlijk mee met liedjes maar kennen ze nog niet allemaal dus dit boek kan daar fijn aan bijdragen.

 16. Wat een leuk boek! Dit zouden mijn kleuters ook fantastisch vinden om tijdens de Sint periode te gebruiken!? Dit vinden zowel ik als de kleuters de leukste periode van het jaar!

 17. Ik zet graag mijn schoentje Judith! Waag graag een kansje voor de school waar ik de Schoolbieb draai. Want wat een parel is dit.. zo mooi! Leuk dat je het weg mag geven!

  1. Heel erg leuk voor mijn dochtertje, een erg leuk boek. Een erg leuke tijd met Sinterklaas en Piet, Groetjes Anneliese de Waal

 18. Wat een leuke, positieve actie! Met een superleuk boek van Mark Janssen, met onze eigen lokale boekwinkel in een van de tekeningen. Ouderwetse Sinterklaassfeer in een nieuw eigentijds jasje! Succes met de actie! Groetjes,
  @boekenjunkie @supersannn

 19. Ze doen hier thuis niet anders dan Sinterklaasliedjes zingen. Dit boek zo ik dan ook graag aan onze collectie toevoegen. De illustraties lijken me prachtig, we kijken er naar uit om het samen te bekijken.

 20. Never judge a book by its cover.. Nou dat doen we dit keer dus lekker wel!! Verliefd op de schitterende kaft ? en nu zijn wij (Julan 6, Fedde 3, papa Stefan & mama Karlijne) nieuwsgierig naar de binnenkant!!!

 21. Gaaf! Deze juf en moeder is dol op leuke (sinterklaas)boeken. Ik heb al veel gelezen en gehoord over dit boek, maar hem zelf nog niet gezien. Ik ben wel nieuwsgierig!

 22. Dit boek zou zo mooi van pas komen in mijn kleutergroep! Ik heb hem nu al zo vaak voorbij zien komen en vind de kaft ontzettend mooi? Ben heel benieuwd naar de binnenkant?

 23. Ik loot graag mee voor dit Sinterklaasliedjes boek. Ik word nu door mijn dochter op de vingers getikt daar ik de liedjes in haar ogen verkeerd zing. (ik zing ze nog met Z piet en de roe).. Dus ik kan van dit boek leren 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.