Biebmiepje ruimt weer op: winactie #9 Thrillers


Biebmiepje ruimt weer op #9
Wij gaan over een paar maanden verhuizen, dus het is weer eens opruimtijd. En dus ook tijd om weer wat boeken te verloten!
Let op: Ik vraag jullie wel om de verzendkosten voor eigen rekening te nemen (PostNL €6,75 NL/ €25,00 BE). Lees gauw verder hoe je kans maakt:

Winnen!
Dit boekenpakket is een verrassingspakket met 9 thrillers! 
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boekenpakket?

Winactie afgelopen! Winnaar de_Stefs heeft een mailtje gehad!

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • Je reageert vóór zondag 25 oktober, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
 • Nogmaals: De verzendkosten zijn voor eigen rekening! (PostNL €6,75 NL/ €25,00 BE)

Succes!
-X-Judith

P.S.: hieronder de foto nogmaals maar dan groter, zodat de (zichtbare ) titels wat beter te zien zijn…

85 thoughts on “Biebmiepje ruimt weer op: winactie #9 Thrillers

 1. Ah wat leuk! Mijn thriller boekenplankje bevat momenteel 6 boeken dus thrillers zijn altijd welkom! Lijkt me erg leuk om dit genre verder te ontdekken!

 2. Echt super!! Doe heel graag mee, want lezen is er nu beetje bij ingeschoten, dus dit thrillerpakket kan mij de inspiratie weer geven om te gaan lezen!

 3. Super leuk! Ik doe graag mee, ik volg je op Instagram onder mijn minibieb account (minibieb.lafillelisant). Als er uiteindelijk misschien een dubbele titel tussen zit of een gelezen boek is niet helemaal ons ding, dan kan het nog in de minibieb om anderen er ook van de laten genieten 🙂

 4. Hoi Judith,

  Allereerst, de prijs van PostNL voor verzenden is al vanaf 1 januari 2020 , verhoogd. Het is nu 7, 25
  Ben bereid om deze te betalen , mocht het mooie boekenpakket mijn kant op komen.
  De boeken van de mini bibliotheek van de buren, heb ik allemaal al gelezen. Kan wel weer leesstof gebruiken. Na het lezen verdeel ik ze over de mini bibliotheken, hier in de buurt.
  Hou van lezen. Heerlijk ! Dekentje over de benen , lekker diep weg gekropen op de bank. Heel herkenbaar.

 5. Wat een top boekenpakket, ik loot graag mee! Heerlijk om avonden te lezen in een spannend boek, lekker warm weggekropen op de bank of in bed. Laat die lange donkere en koude avonden maar komen!

 6. Jaaa, wat een leuke actie! Ik doe graag mee, heerlijk om met dit weer op de bank te kruipen met een spannende thriller.
  Succes met verhuizen! (dat staat mij in maart ook te wachten, tot die tijd nog even genieten van de rust met een goed boek!)

 7. Wat gaaf! Dit ‘miepje’ is druk in de weer op de Kinder Intensive Care, en kan wel wat ontspanning gebruiken! Zin om in deze boeken weg te duiken na een intensieve dienst. Vergeet het dekentje en de kop thee erbij niet.. Als ik ze uit heb, leen ik ze graag uit aan anderen. Sharing is caring! Duimen!

 8. Helemaal geweldig, zo’n spannend leespakket voor aankomende koude wintermaanden. Graag waag ik een kansje voor deze thrillers.

 9. Schrijfster Clare Donoghue schijnt, als geen ander, personages te schetsen die op het eerste gezicht heel normaal lijken, maar die veel verborgen blijken te houden. Dat dit cadeaupakket minimaal twee boeken van deze schrijfster bevat, geeft mij al een reden om een gokje te wagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.