Biebmiepje ruimt weer op: winactie #5 Kinderboeken


Biebmiepje ruimt weer op #5
Wij gaan over een paar maanden verhuizen, dus het is weer eens opruimtijd. Ik ben dan ook weer wat boekenpakketten aan het verloten!
Let op: Ik vraag jullie wel om de verzendkosten voor eigen rekening te nemen (PostNL €6,75 NL/ €25,00 BE). Lees gauw verder hoe je kans maakt:

Winnen!
Dit 5e boekenpakket is ter ere van de Kinderboekenweek een verrassingspakket met 12 kinderboeken: prentenboeken en leesboeken! 
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boekenpakket?

Winactie afgelopen! Winnaar Joke O heeft een mailtje gehad!

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • Je reageert vóór zaterdag 10 oktober, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
 • Nogmaals: De verzendkosten zijn voor eigen rekening! (PostNL €6,75 NL/ €25,00 BE)

Succes!
-X-Judith

P.S.: hieronder de foto nogmaals maar dan groter, zodat de (zichtbare ) titels wat beter te zien zijn…

40 thoughts on “Biebmiepje ruimt weer op: winactie #5 Kinderboeken

 1. Wat leuk zeg. Mijn dochter heeft met haar klas geholpen met Orsippus. Ook heel benieuwd naar “het pungelhuis”. Ik doe graag mee en betaal de verzendkosten.

 2. Superleuk voor Morris. Hij is dyslectisch maar heeft voor de herfstvakantie voor ons gezin een leeswedstrijd bedacht wie de meeste centimeters leest, geen strips, en hij wil graag winnen. Leuke nieuwe boeken helpen dan zeker.

 3. Oeh, daar zitten hele fijne titels tussen die ik nog graag zou lezen! Daarna gaan ze in mijn minibieb, waardoor nog meer kinderen ervan kunnen genieten.
  Minibieb ‘Biebje in het Park’ in Amersfoort

 4. Ik waag graag een gokje! Een mooie stapel om eerst lekker zelf te lezen en daarna te doneren aan een van de schoolbibliotheken waar ik voor werk!

 5. Ik zou heel graag meedoen! Alleen al de heldensage vind ik geweldig. Dat maakt me ook erg nieuwsgierig naar de andere boeken in je pakket ??

 6. Hoe meer boeken hoe beter!
  Ik probeer nog steeds mijn puberdochter Ella aan het lezen te krijgen…deze boeken heb ik nog niet. Schrijver Fedor de Beer zat op de Pabo bij mij in de klas! Goeie actie Judith!

 7. Knap dat je boeken kunt opruimen! Hoewel een verhuizing wel een heel goede reden is! Ik waag graag een kansje voor mijn eigen boekenkast en die van De Schoolbieb! Dat wordt veel leesplezier!

  Lievs!
  Margreet
  Mustreadbymargreet

 8. Wat een leuke set boeken! Mijn dochter verslind boeken en kan er maar geen genoeg van krijgen. Graag doe ik voor haar mee ???

 9. Dit is weer zo’n waanzinnige prijs. Super leuk voor kinderen. Onze beide jongens hebben dyslexie, en lezen is belangrijk. Leuke stimulans voor ze. Het is ook goed als ouders voorlezen. Dat gaan we ook zeker doen. Dit is erg leuk en leerzaam. Dit is mijn reden, om mee doen.

 10. Wauw wat een geweldig pakket! Tussen diegene die zichtbaar zijn zitten er al die we (ik sowieso zeker) super graag zouden lezen, wagen dan ook graag een kansje!

  Volg op zo’n beetje alle kanalen (FB eigen naam, rest TurtleBookwurm 😉 )
  En natuurlijk nemen we de verzendkosten voor onze rekening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.