Winactie: 3 maanden Bookchoice


Lieve allemaal, ik ben weer een beetje geland na onze fijne vakantie in Frankrijk.  Nu kan ik weer vol goede moed aan het bloggen slaan! En om te beginnen heb ik meteen een mooie winactie voor jullie! Ik mag namens Bookchoice namelijk een kwartaalabonnement (stopt automatisch) verloten! Dat zijn 24 e-books/luisterboeken, heerlijk voor de zomer(vakantie), toch?! 
Lees gauw verder om te weten hoe je kans maakt:

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op 3 maanden gratis Bookchoice?

De actie is afgelopen! Winnaar Yvonne heeft een mailtje ontvangen!

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • Leuk als je Bookchoice volgt op Facebook en/of Instagram
 • Je reageert vóór vrijdag 31 juli, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar

(Heb je niet gewonnen? Tip: Bookchoice heeft een leuke aanbieding lopen momenteel: de eerste drie maanden met 50% korting, 1,99 per maand i.p.v. 3,99! )

Succes!
-X- Judith

P.S.: Nog even voor de duidelijkheid: de winnaar krijgt van mij een code voor 3 maanden gratis Bookchoice, het abonnement stopt daarna automatisch, dus je zit nergens aan vast!

51 thoughts on “Winactie: 3 maanden Bookchoice

  1. Ik wil zowel e-books als luisterboeken voor het eerst gaan proberen, dus ik loot graag mee met deze mooie winactie.

 1. Wat een leuke actie. Sinds kort het lezen op de iPad ontdekt dus dit zou fantastisch zijn. Je tips op insta zijn ook altijd fijn, denk dat ik al 10 boeken heb gelezen daardoor

 2. Ik ben erg nieuwsgierig naar Bookchoice. Met name of luisterboeken iets voor mij zijn. Dit is een mooie gelegenheid om het eens uit te proberen! ???

 3. Ik doe graag mee! Maar wil ook heel graag weten hoe het was in zuid Frankrijk met Corona ? Wij willen over 2 weken voor het eerst naar Zuid-Frankrijk gaan Maar vraag me af hoe dat is nu.
  Hoor het graag van je!

  1. Hoi Tamara, wij hebben ondanks de maatregelen (mondkapjes in winkels, nu zelfs ook in supermarkten verplicht geloof ik) genoten van de omgeving. Wel drukke plekken vermeden en vooral bijtijds op pad gegaan om drukte voor te zijn. Wij waren echt aan begin van de vakantieperiode, dus was het ook nog rustiger qua buitenlandse toeristen. De Fransen zelf lijken het niet echt nodig te vinden om afstand te houden (is daar 1 meter), dus daar moesten we echt zelf wel ons best voor doen. Maar het was heerlijk om er even uit te zijn! X

 4. Wat een fijn cadeau, als mama van vier en stiefmoeder van 2 had ik jaren lang niet de tijd om een boek te pakken. Maar nu is de jongste 8 en zowaar heb ik via de online bibliotheek deze zomer al wat boeken gelezen. Heerlijk mijn oude hobby weer oppakken. Ik zou heel graag de komende maanden door willen lezen met boomchoice

 5. Wat een gave actie! Ik heb net een e-reader aangeschaft voor de vakantie. Deze prijs zou heel fijn zijn om te kijken of Bookchoice iets voor mij is.

 6. Wat gaaf! Deze verpleegkundige kan wel een boost gebruiken na deze intense periode. Even ontspannen en wegdromen in een hoop mooie boeken. Duimen!

 7. Ik doe heel graag mee voor mijn lieve dochter Kimberly Wellekens. Op die manier kan ze kennismaken met Bookchoice ??? Heel tof dat je een actie als deze wil doen.

 8. Wat een gave winactie! Ik ben gek op lezen en loot graag mee! Ik volg jou en Bookchoice via Facebook (Mooie rooie) en Instagram (Truusje26).

 9. Superactie. Ik maak graag op deze manier kennis met bookchoice. Tot nu toe lees ik vrijwel altijd een papieren versie, maar ik test deze, voor mij nieuwe manier van lezen, heel graag uit. Volg je via FB en Insta. En Bookchoice inmiddels ook 😉 Goodluck everyone.

 10. Op de valreep doe ik graag nog mee.. sinds kort in het bezit van een reader en 3 maanden bookchoice zou dan wel fantastisch zijn..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.