Biebmiepje ruimt op: winactie #9 Thrillers


Biebmiepje ruimt op #9
Ik ben flink aan het opruimen en dus verloot ik wat boekenpakketten!
Dit is de laatste, en we gaan het jaar uit met een knaller…
Let op: Ik vraag jullie wel om de verzendkosten voor eigen rekening te nemen (PostNL €6,50 NL/ €25,00 BE).

Winnen!
Dit keer verloot ik een pakket met 20 Thrillers! 
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boekenpakket?

De winactie is afgelopen! Gefeliciteerd Grietje! Bedankt voor het meedoen allemaal! <3 

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
 • Je reageert vóór dinsdag 31 december, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
 • Nogmaals: De verzendkosten zijn dit keer voor eigen rekening! (PostNL €6,50 NL/ €25,00 BE)

Succes!
-X-Judith

P.S.: hieronder de foto nogmaals maar dan groter, zodat de getoonde  titels wat beter te zien zijn…

159 thoughts on “Biebmiepje ruimt op: winactie #9 Thrillers

 1. Wij doen graag mee voor onze mama. Ze heeft net een operatie afgezegd om voor onze bomma te kunnen zorgen (waken). Haar enige hobby is lezen en dan vooral thrillers. Met dit mooie pakket zou ze super tevreden zijn. Zou een echte grote verrassing zijn. Als ze dan de operatie toch kan laten doorgaan zou ze veel tijd hebben om te lezen en zou dit pakket zeker van pas komen. We duimen en wie weet…. Silke en Fébe.

  1. Ooooww ik zie er een paar tussen zitten die ik heel graag wil lezen, dus ik loot graag weer mee en duimen dan maar ??

 2. Oh wauw, er zitten echt super goede auteurs tussen! Met dit pakket zou ik geen oud en nieuw gaan vieren maar met een boek op de bank weg duiken.

 3. Ik heb nog bij geen enkele winactie meegedaan omdat ik altijd denk dat ik genoeg boeken heb, maar jeeeeeeetje!!!! Aan deze kan ik met geen mogelijkheid weerstaan!
  Bedankt om de dag wat spannender te maken, want nu kan ik nagelbijten afwachten of ik de winnaar word ?

 4. Wat een super leuke actie!! Ik doe graag mee (eigenlijk voor mijn zus, die komt wat meer toe aan lezen dan ik, en daarna lekker zelf genieten?) !!

 5. Wauw!! Inderdaad prachtig boeken!!? En hier geen cadeaus met sinterklaas en kerst, dus lijkt mij heel bijzonder en fantastisch om dit prachtige boekenpakket te mogen winnen. Mooi begin voor mijn reading challenge 2020!

 6. Ik loot graag mee voor dit mooie boekenpakket! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie), Instagram (Truusje26) en Twitter (@Glambertgirl77).

 7. Ik doe graag mee voor mijn ouders #blijmaker kunnen ze lekker ontspannen met een boek bij de haard nu ze zoveel extra momenten op onze draakjes passen zodat ik deze kerstvakantie tussendoor mijn herstelmomenten kan pakken ?

 8. Ik had al gereageerd, maar mijn e-mailadres klopte niet, oeps! Maar ik doe heel graag mee! Sowieso deel ik er dan een paar met mijn boekenbestie :). Ik volg je al op Instagram als @Ladybooksalott

 9. JAAAA ik doe graag mee, ik zie heel veel van mijn to read lijstje ertussen staan!! Zoals; de jachtpartij van Lucy Foley. Leuk om te casual-readen 🙂

 10. Ik doe graag mee voor mijn schoonzus die sinds kort helemaal is afgekeurd door hartproblemen
  Zelf is ze nog een jonge meid die nog vol bloei in het leven staat.
  De dagen zijn lang nu ze volledig thuis zit, Dit zegt ze dan ook regelmatig
  Ik weet dat ze graag trillers mag lezen, haar verassen hiermee zou dan ook erg leuk zijn.

 11. Ik doe graag mee om mijn vriendinnen met een mooi boek te verblijden in het nieuwe jaar. Door omstandigheden had ik niet de financiële middelen voor kerstkadootjes dit jaar, maar 7 euro gaat me wel lukken. Hier kan ik sowieso 6 vriendinnen mee verrassen en dan heb ik voor mezelf ook nog lekker wat te lezen.

 12. Heel graag maak ik kans op het boekenpakket, de thriller is mijn favoriete genre. Met die korte sombere en donkere dagen is het lekker om goede boeken te lezen, zeker met dat bagger tv-programma aanbod. Of er is niets aan of het is al tig keer uitgezonden

 13. Loot heel graag mee! Voornamelijk voor jachtpartij maar de rest gaat zeker ook gelezen worden! Mocht ik het pakket winnen dan maak je niet alleen mij maar ook mijn man blij 🙂

  Groetjes Alexandra

 14. Wauw wat een mooie prijs! ik doe graag mee! Dat zou een heel mooi jaar kunnen worden als ik dit win… alvast een gelukkig nieuwjaar!

 15. Oooh wow!!! Wat een geweldige thriller pakket!! Zie helaas niet alle titels, maar thrillers zijn toch mijn favoriete boeken..
  Jammer dat ik geen foto kan sturen… briljante foto vanmorgen gemaakt van mij op de bank onder m’n deken, met links m’n hondjes angel en rechts Django naar me, en was heerlijk boek aan t lezen..

 16. Wat een geweldige actie is dit!! Ik zou graag een kansje wagen, zodat ik de boeken kan verdelen en onderling weer ruilen als ze uitgelezen zijn 🙂

  Succes gewenst voor iedereen.

 17. Oh ja graag Biebmiepje. Ik ben gek op lezen en ik ben bijna jarig. Zou een mooi verjaardagscadeau zijn. En wat een leuke actie weer.

 18. Ooh wow. Geweldig wat zou ik dit pakket graag willen winnen zeg. Als ik ze dan uit heb kunnen ze door naar 2 leesgekke vriendinnen van me..zo hebben er meer mensen plezier van.

 19. Wauw! 20 thrillers. Dat zijn er nogal wat. Als ik dit win kan ik voorlopig wel even doorlezen haha.

  Ik doe graag mee. Ik lees erg graag en bijna alleen maar thrillers. Dat is namelijk mijn favoriete genre. En de titels die ik kan zien op de foto, heb ik allemaal nog niet gelezen. Dus ik zou hier heel blij van worden 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.