Win jij 13 YA-boeken op vrijdag de 13e?


Vrijdag de 13e een ongeluksdag? Welnee! Misschien win jij wel dit verrassingspakket met 13 Young Adult-boeken!  En nee, je hoeft geen ‘young adult’ te zijn om mee te mogen doen, ik ben zelf als 30-plusser ook gek op deze boeken.  Lees gauw hoe je meedoet:

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boekenpakket met YA’s?

De winactie is afgelopen! Bedankt voor het meedoen allemaal! Gefeliciteerd Heleen! 

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
 • Je reageert vóór vrijdag 13 september, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
 • (Alleen adressen in Nederland ivm verzendkosten, sorry! Of je moet de verzendkosten willen aanvullen!  )

Succes!
-X-Judith

P.S.: Van de winacties die ik houd en die ik zelf verstuur (zoals deze), betaal ik de verzendkosten van het geld wat er binnenkomt via het Bol.com Partnerprogramma. Dus als jullie via een Bol.com advertentie op mijn site een bestelling doen bij Bol (hoeven geen boeken te zijn!), krijg ik een kleine vergoeding en kan ik weer nieuwe winacties organiseren.

242 thoughts on “Win jij 13 YA-boeken op vrijdag de 13e?

 1. Prachtig!
  I <3 Young adult boeken…
  Hoe heerlijk is het om tijdens de herfstachtige dagen met een kop thee onder een fluwelen plaid deze boeken te verslinden en je te wanen in een heel andere wereld… zucht…

 2. Wat een leuke actie om vrijdag de 13e te vieren!!

  Hier nog een mede-30-plusser nouja nu nog geen plus maar wel na de 22ste van september, gezien ik dan 31 word :O.

  Ik hou van dit genre en wil ook korte reviews gaan schrijven over alles wat ik lees maar hier ben ik nog niet mee begonnen (behalve dat ik een facebookpagina heb gemaakt om dit te doen).

 3. Ik ben 36, maar nog altijd helemaal weg van young adult boeken, net als mijn dochter van 12 🙂 wij zullen ons samen heel erg goed vermaken met dit mooie pakket en nu heel hard duimen.

 4. Ach ja ik ben een het nieuwe YA? Ze zeggen toch zoiets van 40 is het nieuwe 30, 70 is het nieuwe 50 etc.? Enfin deze genre afwisselend met thrillers is ook waar ik met lezen plezier aan beleef.

 5. Na een aantal thrillers te hebben gelezen zou ik eens een andere genre willen lezen. Begin dit jaar heb ik 50 boeken naar het boekenmarkt gebracht! Er is weer plek voor nieuwe verhalen.

 6. Dit zou ik dolgraag willen winnen voor mijn lieve, maar soms ook onzekere nichtje.
  Ze is 13 jaar en gaat gebukt onder de gruwelijkheden van het bestaan (van een 13-jarige)
  Gelukkig kan zij zich goed inleven in de boeken die zij leest en dat vrolijkt haar dan weer vaak op.

 7. Wat een geweldige actie! Ik, als ernstig lees- en boekenverslaafde, en young adult van 52 zou het superfijn vinden om dit te mogen winnen!

 8. Zo’n ontzettende gave win actie. Binnenkort ga ik op mezelf en ik kan niet wachten om ’s avonds heerlijk op de bank te gaan zitten met een goed boek. Wat kaarsjes aan en genieten.

  Vorig jaar heb ik de genre YA ontdekt maar het afgelopen jaar heb ik bijna geen boeken van mezelf mogen kopen om flink te sparen voor alle benodigdheden voor me appartement dus mijn leesstapel is helaas flink geslonken.

  Het zou dan ook geweldig zijn om deze fantastische stapel te winnen want dat worden gegarandeerd fantastische lees avonturen!!

 9. O wauw! Niet zeker of ik al een reactie heb geplaatst en dit is te leuk om geen kansje te wagen <3 Bij dezen waag ik heel graag een kansje (en sorry als ik toch al een reactie had geplaatst (kon hem iig niet vinden)).

  Ps. 13 is mijn favoriete getal 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.