King II: Affaire – Olivia Lewis

‘Ik kan niet met je stoppen, ik kan het niet en ik wil het niet. Ik kan jou echt niet missen.’ 

Korte inhoud
“Luci en Josh kunnen elkaar niet met rust laten, ze gaan door met hun affaire en nemen steeds meer risico’s. Josh ontdekt dat Benjamin een behoorlijk geheim met zich meedraagt en besluit dit tegen hem te gebruiken. Langzaam maar zeker beginnen de verhoudingen te veranderen. Benjamin doet een boekje open over Luci en lijkt steeds verder bij haar weg te drijven, ze hebben allebei geen vat meer op hun huwelijk en de sfeer tussen hen is ver beneden nul. De relatie tussen Luci en Josh wordt ondertussen steeds serieuzer, waar Josh veel moeite mee heeft. Zijn enorme onzekerheid staat hem in de weg en hij twijfelt aan alles. Wanneer Benjamin toegeeft flink in de problemen te zitten, beseft Josh dat hun levens behoorlijk zullen gaan veranderen. Luci verklaart hem haar liefde, maar kan hij dit accepteren?
De bom barst uiteindelijk na een feestje bij de familie King thuis, er komt een schokkende waarheid boven tafel. Josh neemt hierna een wel heel rigoureuze beslissing.

Affaire, is het tweede deel in de King-serie. Eerder verscheen deel 1: Spelen met vuur.”
(www.ellessy.nl)

‘Wat wil je van me?’ roept hij. ‘Wat wil je?’
‘Zoals ik al zei, daar ga ik over nadenken.’ Ik sla hem amicaal op zijn schouder. ‘Tot later broer.’ 

Interview
In 2017 las ik het eerste deel in de King-serie, als proeflezer, en mocht ik Olivia Lewis (pseudoniem) interviewen. Dat interview kun je hier teruglezen!

Het interesseert me steeds minder dat Benjamin ons kan betrappen, de risico’s die we nemen zijn enorm, maar het doet me gewoon heel weinig.

Mijn mening
Het eerste deel van deze zinderende serie vond ik echt geweldig, dus het is dan altijd wel spannend om een volgend deel te gaan lezen! En door mijn (stomme) leesdip heeft het ook even geduurd voor ik er echt goed inkwam, maar eenmaal gegrepen…

Het is flink raak tussen Luci King en haar zwager Joshua, ze nemen steeds meer risico en ze neemt steeds meer afstand van haar man Benjamin. Ook Benjamin heeft geheimen en daar komt Josh achter…
De problemen binnen de King familie worden steeds groter en ze kunnen hun ogen er niet langer voor sluiten. Er komt een moment dat de bom zal barsten en de vraag is hoe ze er dan allemaal uit gaan komen. Is er een happy end weggelegd voor Luci, Joshua en Ben?

Ideaal dat het boek begint met een ‘wie is ook alweer wie’ en een terugblik naar het einde van deel 1! Even het geheugen opfrissen.
Je leest het verhaal weer vanuit de perspectieven van Luci en Josh en daardoor krijg je een kijkje in het hoofd van deze twee mensen met beschadigde ziel én krijg je het verhaal van alle twee hun kanten mee. Fijn! En het doet je ook onwijs met ze meeleven. Ze maken wat mee…

In dit tweede deel leer je Luci en Josh nog beter kennen en kom je meer te weten over hun roerige verledens en waarom ze zijn hoe ze zijn. Het verhaal is weer onwijs sexy (wat perfect past bij de chemie tussen de twee hoofdpersonen), zit vol humor, is ontzettend meeslepend en weet enorm te raken. Heel knap gedaan!
Na het dichtslaan van dit tweede deel (dat einde!!) kan ik alleen maar zeggen dat ik meer wil! Meer, meer, meer!

King II: Affaire
ISBN 9789086603794 – Uitgeverij Ellessy – 340 pagina’s – Verschenen: december 2018 – Deel 2 in de King-serie

[bol_product_links block_id=”bol_5d2dcf04d9a76_selected-products” products=”9200000097153188″ name=”king 2″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One thought on “King II: Affaire – Olivia Lewis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.