5 vragen aan Olivia Lewis

Hot! Onwijs sexy én meeslepend!
www.biebmiepje.nl

Interview met Olivia Lewis, auteur van de erotische trilogie King
Al een hele tijd geleden mocht ik het manuscript lezen van het eerste deel van een Nederlandse erotische trilogie, geschreven door ‘Olivia Lewis’ (pseudoniem van een Nederlandse auteur) en nu mocht ik haar wat vragen stellen!
Ik heb al best veel sexy boeken gelezen de afgelopen jaren, maar dit is er wel echt eentje die er met kop en schouders bovenuit steekt naar mijn mening!

De dertigjarige Luci King heeft het goed voor elkaar, voor de buitenwereld in ieder geval. Ze heeft twee gezonde kinderen, is getrouwd met de zeer succesvolle ondernemer Benjamin King, woont in een kast van een huis aan de kust en is eigenaresse van het meest chique hotel van Nederland. Ze zou gelukkig moeten zijn, toch? Helaas kent Luci de keerzijde van deze rijkdom, ze is eenzaam en moet dealen met haar schatrijke, hautaine schoonfamilie, wat haar niet makkelijk af gaat. Luci heeft een roerig verleden en voelt zich nog altijd niet op haar gemak tussen de welgestelden, ze worstelt al jaren met haar identiteit. Wanneer Benjamin buiten haar om besluit zijn jongere broer in huis te nemen, een ex-gevangene die voorwaardelijk vrij komt, verandert alles. Joshua King is geen type waar je omheen kunt, hij laat zich niks vertellen en valt niet te negeren. Luci is precies hetzelfde. Ze kunnen moeilijk aan elkaar wennen en al snel lopen de gemoederen hoog op in huize King. Ondanks dat ze elkaar wel kunnen wurgen, is er vanaf het begin een bepaalde onderhuidse spanning voelbaar. Benjamin krijgt het steeds drukker met zijn bedrijf en ondertussen komt Joshua met de dag dichterbij, Luci beseft dat ze afstevenen op het onvermijdelijke. Kan ze weerstand bieden aan de broer van haar man? En nog belangrijker, wil ze dat wel?

Het verhaal is niet alleen onwijs steamy, er hangt een continue spanning tussen de hoofdrolspelers, het is ook gewoon heel erg aangrijpend. Er zit écht een verhaallijn in het boek en hoofdrolspeelster Luci is voor de verandering een sterke en stoere vrouw, met een eigen willetje.
Hot! Onwijs sexy én meeslepend! Dat is mijn oordeel kort samengevat…

5 vragen aan Olivia Lewis

 1. Olivia Lewis is een pseudoniem, waarom heb je ervoor gekozen om een pseudoniem te gebruiken? Ga je ooit je echte naam onthullen?
  Ik denk dat het forever geheim blijft in verband met mijn beroep. Mensen mogen best een vermoeden hebben, maar het mag ‘officieel’ nergens te vinden zijn. Ik denk namelijk dat er heel anders tegen mij aangekeken wordt, wanneer de mensen met wie ik werk weten wat ik geschreven heb 😉 
 2. Had je “altijd” al het idee om eens een erotisch boek te schrijven of kwam je bij toeval op het idee voor deze serie?
  Eigenlijk was het geen stille wens van me, maar ik las zelf veel erotische series en ik werd redelijk gestoord van de personages. Ik wilde eens iets anders proberen. Geen rijke man, geen lieflijk, onschuldig meisje, maar een wereld vol bekende struggles. Een vrouwelijk hoofdpersonage met kinderen, met herkenbare problemen waar iedere vrouw mee zou kunnen zitten. Plus een erotische roman van Nederlandse bodem, dat leek me ook weleens leuk. 
 3. Hoe doe je onderzoek om een geloofwaardige roman neer te zetten?
  Voor dit boek heb ik Net-a-porter veelvuldig gebruikt , haha! Luci, de vrouwelijke hoofdpersoon, is (tegen wil en dank) geïnteresseerd in mode en ik vond het fantastisch om haar garderobe uit te zoeken via deze überdure kledingsite. 
 4. Heb je veel lol gehad in het bedenken van alle luxe details in dit boek? En de seksscènes? 😉
  Jazeker!!! Het uitzoeken van de luxe vond ik het allerleukst van dit boek. De seksscènes vond ik in het begin héél moeilijk! Het duurde eeuwen voordat ik een paar regels op papier had. Wat dat betreft zijn films makkelijker hoor. Ik bedoel… Benoem het maar eens allemaal. Superingewikkeld en soms best gênant natuurlijk. Maar, zoals met alles, ging het na een stroeve start steeds makkelijker en nu schrijf ik het een stuk sneller. 
 5. Kun je al een tipje van de sluier oplichten over deel 2 & deel 3?
  Een heel klein tipje dan. Benjamin blijft een heel belangrijk personage in de serie. Natuurlijk zijn Josh en Luci de hoofdpersonages maar Ben is niet weg te denken. In deel 2 vinden we vooral verdieping en wat onverwachtse gebeurtenissen en deel 3 is al helemaal spannend. Ik kan wel alvast vertellen dat Josh in deel 3 volledig flipt, maar waarom…… ;-D (gemeen hè).

Dank je wel Olivia voor deze leuke antwoorden! <3
Ik hoop dat jullie nu nog meer geprikkeld zijn om deze trilogie te gaan lezen, want ik kan je beloven: het is de moeite waard!

-X- Judith

[bol_product_links block_id=”bol_59b4ec27186f7_selected-products” products=”9200000062769992″ name=”king 1″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

3 thoughts on “5 vragen aan Olivia Lewis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.