Belle & Boo: Vrienden maken alles leuker – Mandy Sutcliffe

Zit je je thuis te vervelen?
Heb je nergens zin in?
Dan kan dat soms ineens veranderen…

Korte inhoud
Ga mee op een wonderlijke reis met Belle & Boo! Vaar tegen de golven in met een zeilboot, ontdek schatten in de diepe oceaan en speel in een wolkenparadijs…
Samen met je beste vriend is er niets wat je tegenhoudt. Een gewone dag wordt een geweldig avontuur. Want met vrienden is alles leuker!Het kan regenen… het kan stormen…
De lucht kan grijs en somber zijn…
Maar als Belle met Boo komt spelen
zijn ze allebei meteen weer blij.

Auteur & illustrator
Mark Sperring schreef de tekst bij de lieflijke illustraties van Mandy Sutcliffe.
Mandy Sutcliffe is de bedenker en maker van Belle & Boo. Ze studeerde Illustratie aan de Leeds Metropolitan University en bezocht in die tijd Frankrijk. Daar ontstond haar liefde voor het tekenen van kinderen die zich vrij en blij voelen, die kind mogen zijn. Belle & Boo is inmiddels een internationaal merk geworden, met niet alleen boeken, maar ook merchandise. Het bedrijf is gevestigd in Bristol, Groot-Brittannië.”

Ze fantaseren een wereld vol verhalen…

Mijn mening
Ik ben gek op Belle & Boo, dus zodra er een nieuw prentenboek verschijnt gaat die hoog op de verlanglijst. Ik besprak al vier eerdere boeken, nu is de vijfde aan de beurt!

Het regent en stormt en konijntje Boo verveelt zich. Maar dan komt zijn vriendinnetje Belle eraan! Ze varen met allerlei andere vriendjes in een boot, duiken in de oceaan, dansen op de wolken, temmen een draak, zwaaien door de jungle en picknicken gezellig met zijn allen. Samen met vrienden is alles leuker!

Wat is dit een kleurrijk boek! De gezelligheid en warmte spat van de pagina’s af, heerlijk. Iedere keer weer weten Belle & Boo mijn hart te veroveren. Nu met de geweldige avonturen die ze in hun fantasie beleven. Er is zoveel moois te zien op iedere pagina, echt een genot voor het oog. En dit keer gaat het niet alleen over Belle en haar vriendje Boo, maar zijn er ook een heleboel andere lolmakende en verklede kindjes te zien in het verhaal.
Weer een geweldig, nostalgisch aandoend, prentenboek vol met de mooiste illustraties, om keer op keer voor te lezen en te bewonderen.

Vrienden maken alles leuker
ISBN 9789051166361 – Uitgever: De Vier Windstreken – 32 pagina’s – Verschenen: februari 2018 – Originele titel: Friends make everything better – Vertaald door: Eline Markus – Leeftijd: 3+

[bol_product_links block_id=”bol_5ae1b91261916_selected-products” products=”9200000085089975,9200000040709997,9200000061262685,9200000025516686,9200000030244392″ name=”belle boo” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.