Winactie: Stille grond – Sanneke van Hassel


Maak kans op een exemplaar van Stille grond
Ik mag van uitgeverij De Bezige Bij een exemplaar van het nieuwste boek van Sanneke van Hassel verloten. Wil je kans maken? Lees dan gauw verder!

Korte inhoud
Midden in de stad werkt Johannes al jaren met daklozen en verslaafden. Op het terrein van de opvang is hij een tuin begonnen, heimelijk terugverlangend naar de weilanden van zijn jeugd. Vanuit haar appartement aan de overkant kijkt Landa met haar baby op de arm naar het rommelige complex. Ze droomt van een parkje met schommels en wil dat de opvang verdwijnt. Als ze geen gehoor vindt bij haar omgeving smeedt ze een gewaagd plan.

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken?
De winactie is afgelopen! Gefeliciteerd Lyda! Je hebt een mail ontvangen. Bedankt voor het meedoen allemaal!

  • je volgt biebmiepje via één van de social media kanalen en/of via de mail
  • je deelt de winactie (niet verplicht, wel lief)
  • je laat een reactie achter onder deze blogpost met een geldig e-mailadres
  • je reageert vóór 13 oktober, want dan neem ik contact op met de winnaar
  • heb je gewonnen? reageer dan binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar

Succes!
-X- Judith

[bol_product_links block_id=”bol_59d7420f26b9a_selected-products” products=”9200000076110578,9200000081317025″ name=”stille grond” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

31 thoughts on “Winactie: Stille grond – Sanneke van Hassel

  1. Gezien de korte inhoud die je geeft, wil ik dit boek graag winnen voor één van mijn dochters die in de sociale hulpverlening werkt/stage loopt in een zo men noemt een gevarieerde wijk met veel aandachtspunten. Ik had nog niet van deze titel gehoord, mooi dat je een exemplaar mag verloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.