9 november van Colleen Hoover in 9 quotes (blogtour)


Het boek
Fallon lijdt nog steeds onder de gevolgen van een heftige brand die haar voor het leven heeft getekend. Op de dag dat ze naar New York verhuist, ontmoet ze Ben. Ze brengen de rest van de dag samen door en op het vliegveld spreken ze af elkaar de komende vijf jaar jaarlijks op deze datum en plek te zullen ontmoeten. Maar wat gewoon een leuke afspraak lijkt, zou voor Ben weleens meer kunnen zijn. Heel veel meer.

9 november in 9 quotes
Voor deze bijzondere blogtour laat ik jullie in 9 quotes uit het boek proeven aan dit prachtverhaal:

#1

Hoe ik ook mijn best doe ze te verbergen onder mijn haar en kleren, ze zijn er toch. Ze zullen er altijd zijn. Een blijvende herinnering aan de avond die alles wat goed aan me was kapotmaakte.

#2

Meestal merk ik mensen niet op, gezien het feit dat zij er alles aan doen om oogcontact met mij te vermijden. Maar in de ogen van deze jongen ligt een intense, nieuwsgierige blik, en ze kijken me recht aan.

#3

Eerste de Beste Vreemdeling heeft zojuist zijn lippen in mijn haar gedrukt.
Wat.
Is hier.
Aan de hand.

De jongen reikt over tafel om mijn vaders hand te schudden.
‘Ik ben Ben,’ zegt hij. ‘Benton James Kessler. De vriend van uw dochter.’

#4

‘We zijn nog maar achttien. Ik ga verhuizen naar New York. We kennen elkaar amper. En ik heb mijn moeder beloofd dat ik niet op iemand verliefd zou worden voor mijn drieëntwintigste.’

#5

‘Wat nou als we elkaar volgend jaar weer zien, op dezelfde dag? En het jaar daarna? Dat doen we dan vijf jaar lang. Zelfde datum, zelfde tijd, zelfde plek…’

#6

Hij drukt zijn mond op de mijne en zoent me met zoveel emotie dat ik al het andere vergeet. Alles.

#7

“Je bent zo geweldig omdat je mij het gevoel geeft dat ik geweldig ben.”

#8

‘Ik wil niet je eerste zijn, Fallon. Ik wil je laatste zijn.’

#9

‘Als je de liefde vindt, dan pak je die aan. Die pak je met beide handen aan, en je doet er alles aan om hem niet te laten gaan.’

Man, man, man, wat een intens verhaal weer! Een emotionele rollercoaster. Al meteen bij het eerste deel heb ik gelachen én een dikke brok in mijn keel gehad…
Deze geweldige New Adult zit vol heerlijke humor en romantiek en heeft weer een hartverscheurend element. Echt een prachtig verhaal!

Gisteren schreef Reading Traveller Anouk wat haar favoriete 9 november uit het boek was. Wil je weten wat de volgende deelnemer aan de blogtour van dit boek vond? Kijk dan morgen op Reviews & Roses!

-X- Judith

9 november
ISBN 9789401908061 – Uitgever: Zomer & Keuning – 320 pagina’s – Verschenen: juni 2017 – Originele titel: November 9 – Vertaald door: Erica van Rijsewijk

[bol_product_links block_id=”bol_5959e62ab712f_selected-products” products=”9200000077308788,9200000075854504,9200000040864580″ name=”9 november” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

2 thoughts on “9 november van Colleen Hoover in 9 quotes (blogtour)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.