Auto’s – Carl Johanson


Beschrijving
Van brandweerwagens, tractors en sneeuwschuivers tot een kasteelauto, een girafziekenauto en een onderzeewagen. Dit boek is een geweldige verzameling vervoermiddelen. Het prikkelt de fantasie van ieder kind! Een speels prentenboek dat garant staat voor uren kijk- en leesplezier voor kinderen én volwassenen.


Mijn mening
Dit boek was een verrassingspakketje, altijd leuk! En alsof ze daar bij de uitgeverij weten dat mijn jongens, peuterlief vooral, helemaal in de voertuigen-fase zitten. Het boek werd dan ook meteen uit mijn handen gegrist en uitgebreid bekeken en door de broertjes van commentaar voorzien. Want: er staan een heleboel herkenbare voertuigen in, maar ook een heleboel hele gekke, zelfbedachte. Wat dacht je van: een dinosaurusauto? een donutauto? een dikkedrolauto? een boekmobiel?… Een heel fantasierijk boek dus! En de namen die erbij staan boeien ze niet, ze geven zelf wel namen aan die maffe auto’s!

Dit kleurrijke plaatjesboek in retrostijl boordevol echte én gekke voertuigen is goed voor een hoop kijkplezier en garandeert een hoop gegiechel!

Auto’s
ISBN 9789000354603 – Uitgever: Van Goor – 40 pagina’s – Verschenen: april 2017

[bol_product_links block_id=”bol_59229261d3fc1_selected-products” products=”9200000070999579″ name=”auto’s” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One thought on “Auto’s – Carl Johanson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.