Ferrari zoek & vind


Omschrijving
Ontdek de wereld van Ferrari in dit stijlvol uitgevoerde zoekboek. Elke spread is een ingenieus zoekspel vol optische illusies, verrijkt met flapjes waaronder nog veel meer te ontdekken valt.
Ferrari zoek & vind is het ultieme ontdekboek voor kleine en grote liefhebbers van (race)auto’s en alles wat daarbij komt kijken: de garage, accessoires etc. Ook als je niets met auto’s hebt is dit – mede door de modieuze retro wallpaper stijl – een fascinerend en spannend zoekspel.

© Ferrari Official Licensed Product

Mijn mening
Aangezien we hier in huis gek zijn van auto’s, sprak dit officiële Ferrari zoekboek me meteen aan. De cover is al een echte eyecatcher, vind je niet?

Mijn twee jongens waren gelijk enthousiast toen het boek binnenkwam! We moesten meteen kijken wat er allemaal in stond en bij die ene keer bleef het niet! Niet alleen mijn oudste (5,5) vindt het leuk om de zoekplaatjes te bekijken, ook de jongste (3) is weg van het boek. Het maakt hem niets uit dat het voor hem iets te moeilijk is, hij wijst allerlei dingen aan en bedenkt zelf zoekspelletjes bij de pagina’s.

Dit boek is echt prachtig vormgegeven. De opvallende, aantrekkelijke cover dus al, maar ook de binnenkant; die staat vol prachtige grafische retro illustraties. Het zijn échte zoekplaatjes, want de pagina’s zijn flink gevuld, met vrij kleine afbeeldingen af en toe, dus het wordt je niet makkelijk gemaakt. De flapjes op sommige pagina’s vallen ook erg in de smaak, want wat is er leuker dan te kijken wat erachter verborgen zit?
Echt een lust voor het oog dus dit Ferrari zoek & vind boek! Een boek waarin veel te zien en te doen valt.

Enige opmerking die ik heb bij dit prentenboek: de kwaliteit valt me wat tegen. De kaft heeft wat scherpe randjes en de flapjes zijn van te dun papier en daardoor erg gevoelig voor scheuren en dubbelvouwen. Zonde, want dit is een boek wat je een lange levensduur toewenst!

Ferrari zoek & vind
ISBN 9789025113582 – Uitgever: Uitgeverij Holland – 32 pagina’s – Verschenen: februari 2017 – Vertaald uit het Italiaans door: Mariek Hoogland

[bol_product_links block_id=”bol_58cfd42858c18_selected-products” products=”9200000071290462″ name=”ferrari” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One thought on “Ferrari zoek & vind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.