Unboxing: Celebrate Books Junior Box


Celebrate Books Junior Box Januari 2017: Hunted Magic
Het was alweer een tijdje geleden dat ik mezelf een Celebrate Books box cadeau deed, dus toen ik de aankondiging van de eerste Junior box zag met deze aansprekende titel, vond ik dat ik hem wel mocht bestellen 😉 Ben je benieuwd wat erin zat? Kijk dan gauw verder!


Allereerst is altijd een feestje om zo’n box uit te pakken! Eerst alle opvul-fliebertjes (hoe heten die schuimrubberen dingetjes?) eruit vissen, iets wat peuterlief erg leuk vond om te doen, en dan zie je er allerlei cadeautjes in zitten. Twee dingen waren ingepakt, waaronder het boek, de rest was meteen zichtbaar.
Dit is wat erin zat:

  • het boek: Serafina en de zwarte mantel – Robert Beatty
  • een bijpassend notitieboekje
  • een bijpassend kaartspel
  • een ketting met een kattenoog (volgens de beschrijving, ik vind het een drakenoog…)
  • een button met het meisje van de cover
  • een sticker met het meisje van de cover
  • een kaart met quote en handtekening van de auteur
  • een boekenlegger van de Engelse versie van het boek


Met het boek ben ik heel erg blij! Ik had hem op social media al voorbij zien komen bij de uitgeverij en was weg van de cover. En magische jeugdboeken spreken me sowieso erg aan.
Van notitieboekjes heb ik nooit genoeg en ik hou er ook enorm van, dus hoe leuk is het dan om zo’n speciale versie te hebben?
Boekenleggers, stickers en buttons vind ik ook altijd leuk en de quote op de gesigneerde kaart vind ik erg mooi, dus die is leuk om ergens op te hangen. Het kaartspel moet ik even afwachten wat ik ervan vind, denk dat dat pas wat zegt als je het boek gelezen hebt (er staan fun facts op over het huis uit het boek). Alleen de ketting, daar heb ik niets mee, maar daar maak ik vast mijn oudste erg blij mee.

Kortom: een leuke box met een boek wat ik al wilde hebben en leuke bijpassende goodies! Het enige waar ik dan een beetje aan twijfel is: het boek kost 14,99 euro, dus zijn de goodies & de cadeau “experience” (ok, en de verzendkosten die inclusief zijn) me 10 euro waard? (de box was 24,99) Dat blijft het dubbele gevoel wat ik houd bij dit soort boekboxen. Aan de ene kant is het geweldig zo’n verrassing, zo’n cadeaubox, maar aan de andere kant blijft het een risico of je de goodies het extra geld waard vindt…
Maar: het blijft sowieso een feestje om zo’n box te ontvangen! Het positieve gevoel overheerst 😉

Heb jij al eens een Celebrate Books box gekocht?
-X- Judith

3 thoughts on “Unboxing: Celebrate Books Junior Box

  1. Wat heeft dit boek een ongelofelijk mooie kaft zeg! En wat super tof dat een hoop van de goodies bij het boek horen. Zo is de box één geheel zeg maar.

  2. Ik heb nog nooit zo’n box gekocht, maar zie ze vaak passeren op andere blogs. Ik vind die 10 euro extra voor een paar prulletjes dan precies toch veel geld. Maar het lijkt mij wel een heel mooi boek met een mooie cover. En je hebt gelijk: die ketting is meer een drakenoog dan een kattenoog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.