Mofibo

Mofibo lezen
Mofibo: lezen en luisteren

Ik heb een tijdje de Mofibo-app mogen uitproberen en vandaag deel ik mijn ervaring met jullie!
De Mofibo-app is verkrijgbaar in de App Store en in Google Play. Voor je eerste maand betaal je 1 euro, daarna per maand 9,99 euro. Daarvoor heb je toegang tot een brede variatie aan e-books én luisterboeken. Nederlands en Engelstalig. Er is echt voor ieder wat wils.

Mofibo luister
Luisterboeken

Ik heb het geprobeerd, maar luisterboeken zijn niet mijn ding. Ik lees veel liever zelf! Ik kan me wel heel goed voorstellen dat forenzen bijvoorbeeld het wel fijn vinden om op momenten waarop ze niet zelf kunnen lezen, naar een boek te luisteren. Dan is deze app ideaal, want zoals ik eerder al zei: de keuze is reuze! En als je eenmaal een boek “leest”, staat hij op je telefoon en heb je dus geen internet nodig. Je kunt drie boeken tegelijk lezen/luisteren.

Mofibo genres
Genres

Op de startpagina van de app worden allerlei toplijsten gegeven; laatst toegevoegd, top 10 luisterboeken, top 10 spannende boeken, etc.. Maar mocht je niet willen “shoppen” maar gerichter willen zoeken, kan dat natuurlijk ook. Je kunt direct zoeken, of je kunt per genre kijken. En dan kun je ook nog aangeven of je Nederlandse boeken zoekt of Engelse en of je lees- of luisterboeken zoekt.

Mofibo boekenplank
Boekenkast

Je kunt alle boeken die je wilt lezen in je eigen virtuele boekenkast zetten, zo vind je ze gemakkelijk terug. Als je een boek uit hebt kun je hem beoordelen en eventueel een recensie achterlaten. De app onthoudt de boeken die je gelezen hebt, dus daar kun je ook nog eens naar terugkijken als je wilt. Ook leert de app van jouw voorkeuren en zal hij de aanbevelingen erop aanpassen, handig toch?

Mofibo boek
Tevreden

Ik ben erg tevreden met deze app! Het aanbod is actueel en zeer uitgebreid – er worden bijna dagelijks boeken toegevoegd – de app is gebruiksvriendelijk en je kunt drie boeken tegelijk offline lezen, dus hij is ook ideaal voor op vakantie. Alleen even aansluiten op internet als je die drie uithebt en je kunt weer voort.

Lijkt deze app iets voor jou? www.mofibo.com

-X- Judith

 

12 thoughts on “Mofibo

  1. Ik vind dit ook een superfijne dienst. Vooral omdat ze niet alleen Nederlandstalige boeken hebben, maar ook Engelse (wat ik zelf ook graag lees). De eerste keer dat ik de app gebruikte verbaasde ik me al over het ruime en actuele aanbod. Luisterboeken heb ik echt leren waarderen dankzij deze app.

  2. Ik ben echt fan van mofibo! Moest eerst wennen om te lezen vanaf tablet, maar dat vind ik nu prima, al blijft mijn e reader fijner. De luisterboeken vind ik ook leuk, maar ik dwaal vaak af in gedachten en mis dan een heel stuk.

  3. Een soort spotify voor boeken dus, klinkt goed. Maar ik denk dat ik er niet genoeg voor lees en dan is een 10-tje per maand best veel. Vooral naast dat Netflix en Spotify account. 🙂

  4. Ik houd het denk ik toch maar bij Storytel. Luisteren naar boeken doe ik graag, maar lezen op mijn telefoon of tablet vind ik echt helemaal niets. Maar dank voor het reviewen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.