Dvd: Trots & Verlangen (+ winactie!)

Trots & verlangen
RTL Bouquetreeks: Trots & Verlangen
Als Dominique Curvers vastgoedmagnaat Alexander Wissing ontmoet, slaat de vonk meteen over. Maar na een gepassioneerde liefdesnacht, behandelt Alexander haar ineens koud en afstandelijk. Als Wissing vervolgens bij Dominique’s baas bedingt dat de knappe, roodharige advocate voor hém komt werken, kent Dominique’s verontwaardiging geen grenzen. Wat denkt hij wel? Dat hij haar zomaar, als een slaaf, kan kopen? Woedend en gekrenkt vertrekt ze naar Spanje, waar Alexander werkt en woont. In zijn schitterende villa ontbreekt het haar aan niets. Maar Dominique laat geen kans onbenut om Alexander te laten merken hoezeer ze hem en zijn manier van doen veracht. Dat ze voor hem werkt betekent niet dat ze hem toebehoort.

Ondertussen wordt de aantrekkingskracht tussen Alexander en Dominique alleen maar groter. Het is een verlangen waar ze allebei – verblind door trots en misverstanden – niet aan toe willen geven.”

Cast
Alexander Wissing – Jeroen Spitzenberger
Dominique Curvers – Noortje Herlaar

Mijn mening
Als Bouquetreeks liefhebber, ik heb al onwijs veel van die heerlijke romannetjes verslonden in mijn leven, moest ik natuurlijk deze Nederlandse Bouquetreeks-film zien! De dvd mocht ik al kijken vóór verschijnen, hij verschijnt namelijk pas vandaag. De film is wel al op televisie geweest eerder dit jaar en was een enorm succes.

Ik moet zeggen dat ik een heerlijk uurtje kijkplezier gehad heb. De film is lekker romantisch, de auteurs zijn goed en het verhaal heeft wel echt de Bouquet-elementen; een romance, misverstanden, een rijke machtige man, een vrouw die niet anders kan dan aan zijn eisen voldoen, een mooi huis in een mooie omgeving…

Wat ik aan de ene kant jammer vond (erg persoonlijk hoor) was dat ik de acteurs niet echt schoonheden vond, niet mijn Bouquetreeks-helden zeg maar, maar aan de andere kant juist wel fijn dat het geen perfecte mensen zijn.

Tippen aan een goed Bouquetreeks-boekje kan de film voor mij niet, maar het is absoluut een lekkere romantische Nederlandse film!

Winnen!
Ik mag een exemplaar van deze dvd weggeven! Dus als je nieuwsgierig bent geworden, of hem al gezien hebt op televisie en hem gewoonweg móét hebben, doe dan gezellig mee!
Wat te doen:

  • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht, met een geldig e-mailadres
  • Je volgt me op Facebook, Twitter of Instagram
  • De actie delen is lief, maar geen verplichting
  • Je woont in Nederland (sorry! verzendkosten…)
  • De actie loopt t/m maandag 1 augustus, dinsdag 2 augustus neem ik contact op met de winnaar
  • Ben je de winnaar, reageer dan aub binnen 3 dagen op mijn mail

De winactie is afgelopen en de winnaar is: Evelyn! Zij heeft een mail ontvangen. Bedankt voor het meedoen allemaal!
-X- Judith

24 thoughts on “Dvd: Trots & Verlangen (+ winactie!)

  1. Lekker op de bank wegdromen, normaal doe ik dit met een boekje van de Bouquet reeks maar dit zal nog relaxter zijn. Ik loot graag mee voor deze DVD.

  2. Deze serie is echt een pareltje die misschien iets te weinig aandacht heeft gekregen die het eigenlijk verdiende ! Ik heb daadwerkelijk van elke aflevering genoten en zou het graag nogmaals terug zien dus hoop dat ik een kansje maak op deze dvd box !
    Groeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.