Bezig Beertje bij de dino’s – Benji Davies

Bezig Beertje bij de dino's - Benji Davies

Bezig Beertje,
Bezig Beertje,
dino-dag.

Achterflap
“Bezig Beertje gaat vandaag op safari in het dinopark. Ga je mee?
Een superstevig kartonboekje met schuifjes en bewegende plaatjes, speciaal gemaakt voor de wriemelvingertjes van onderzoekende peuters.”

Bezig Beertje, Bezig Beertje,
aaien mag.

Mijn mening
Sinds ik ooit een pakket Gottmer prentenboeken won waarin een Bezig Beertje-boekje zat ben ik er weg van. De illustraties zijn lief, de tekst is op rijm,Β de boekjes zijn superstevig –Β wat perfect is voor peuters die overal aanzitten – en de schuifjes maken het ook nog eens spannend en interactief.

Ook in dit boekje is Bezig Beertje weer stoer, want helemaal niet bang voor dino’s, en niet te beroerd om zijn handen uit de mouwen te steken.
Ik houd van dino’s en van Bezig Beertje, dus perfecte combinatie πŸ˜‰

“Perfect voor kleine pootjes” staat er op de voorkant van het boekje, nou dat niet alleen, ook perfect voor kleine oortjes en oogjes! De Bezig Beertje kartonboekjes zijn echt een aanrader voor kleine boekenwurmpjes.

Bezig Beertje bij de dino’s
ISBN 9789025762117 – Uitgever: Gottmer – 10 pagina’s – Verschenen: februari 2016 – Originele titel: Bizzy Bear dinosaur safari – Vertaald door: Bette Westera
Bestel je het boek via deze link bij Bruna, krijg ik er een kleine vergoeding voor.

0 thoughts on “Bezig Beertje bij de dino’s – Benji Davies

  1. Haha, zag deze post eerder al online komen en heb al de hele dag de intro-tune van ‘Dinobaby’s’ in mijn hoofd (tekenfilmserie van vroegah!). Lijkt me echt een schattig boekje voor de kleintjes.

  2. Oh, dit klinkt goed! Misschien is mijn zoontje er nog iets te jong voor, maar ik ga zeker even kijken naar Bezig Beertje.

      1. Oh, dan zou het misschien juist heel goed kunnen. Pim is dol op schuifjes e.d. En anders is het alvast op voorraad voor over een aantal maanden πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.