#ZomerBBB

ZomerBBB
Ik heb gistermiddag de hitte en de NS getrotseerd en ben naar Utrecht gegaan om bij VBK Uitgevers “op de borrel” te gaan. Er was een Zomer Books, Blogs en Borrel georganiseerd voor bloggers. Het was lekker feestelijk en zomers aangekleed, heel sfeervol. Er waren lekkere hartige en zoete hapjes en heel belangrijk: koude drankjes!

Nadat we welkom waren geheten door Dagmar van o.a. Zomer & Keuning kregen we een aantal inspirerende presentaties.
Van Elly’s Choice: ze willen mensen inspireren om te lezen met hun maandelijkse selectie.
Van Dwarsligger: een dwarsligger is ondanks zijn formaat een volwaardig en luxe gebonden boek.
Van Liesbeth van Kempen die in augustus debuteert bij De Fontein metΒ Gevaarlijk spel: haar manuscript heeft jaren stof liggen happen voor ze er echt wat mee durfde te doen.
Conny Regard, een superlieve en verlegen Nederlandse New Adult auteur kreeg haar nieuwste boek overhandigd, waarna ze het liefst meteen weer wegrende πŸ˜‰
Gillian King vertelde over haar nieuwe boek Alles of niets!: het had eigenlijk Het meisje in de trein moeten heten, maar ja…
En tot slot was er Inge van der Krabben die in augustus bij Ambo Anthos debuteert met Tot waar we kijken kunnen: haar verhaal is niet een verhaal wat er altijd al uit moest, ze heeft het onderwerp ter plekke bedacht op haar schrijfopleiding.
(Het spijt me heel erg als ik iets of iemand vergeet! Maar heb geen notities gemaakt en mijn geheugen, daar zullen we het maar niet over hebben…)

Quote
Het toppunt van dit event was voor mij toch wel dat Gillian mijn quote over haar nieuwe boek (ik was proeflezer, whaaaaa!) deelde in haar presentatie en dat hij enorm groot in de aanbiedingsfolder van Zomer & Keuning staat! Wat een eer!!

Het was een hele gezellige middag, ik heb veel bekende gezichten gezien en ook kennis gemaakt met nieuwe mensen. Vol inspiratie en vlinders in mijn buik ging ik weer op weg naar huis. MΓ©t een loodzware goodiebag!

ZomerBBB3
Bedankt lieve mensen van VBK Uitgevers, lieve auteurs en lieve medebloggers voor deze geslaagde dag!
-X- Judith

0 thoughts on “#ZomerBBB

  1. Wat heb je dat leuk beschreven Judith, leuk dat je zo thuis raakt in dat boeken wereldje. Ik benijd je.

  2. O, dat klinkt als een top middag: heerlijk over nieuwe boeken praten met schrijvers en lezers!
    Ik heb Inge van der Krabben even gegoogled, haar debuut spreekt me aan.

  3. Zo te lezen heb je een goed geheugen πŸ™‚ mooi verslag, echt een gemiste middag! Wat gaaf dat je zoveel andere bloggers en medewerkers van uitgeverijen hebt ontmoet, wordt het een jaarlijks iets? *pakt hoopvol haar agenda erbij*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.