Grey – E.L. James

Grey
Samenvatting
Een samenvatting hoef ik jullie denk ik niet te geven. Óf je kent het Fifty Shades of Grey verhaal, óf je bent geen fan en wílt het ook niet kennen 😉
Grey is het verhaal van Fifty Shades of Grey verteld vanuit Christians oogpunt. Voor de korte inhoud zie hier.
Wel wil ik wat herkenbare quotes delen 🙂

‘Oh, I exercise control in all things, Miss Steele.’ And I’d like to exercise it over you, right here, right now.

She wants romance, and I can’t offer her that. ‘No, Anastasia. I don’t do the girlfriend thing.’

‘Every time you move tomorrow, I want you to be reminded that I’ve been here. Only me. You are mine.’

Grey1

Auteur
“In Christian’s own words, and through his thoughts, reflections, and dreams, E L James offers a fresh perspective on the love story that has enthralled millions of readers around the world.”

Mijn mening
Ja, wat kan ik zeggen? Jullie weten inmiddels dat ik Fifty shades fan ben, ik heb genoten van de trilogie en van de film, dus het was onvermijdelijk dat ik Grey ook moest hebben en lezen en niet kon wachten op de Nederlandse uitgave (die ik ook ga aanschaffen uiteraard).

Grey was een feest der herkenning. Fijn om weer even in die wereld van spanning en aantrekkingskracht te vertoeven. Ik vond het heel leuk om het verhaal nu vanuit Christian mee te beleven. De grote lijnen zijn natuurlijk hetzelfde als in deel 1 van de trilogie, maar nu krijg je zijn gedachten, gevoelens en de dingen die hij meemaakt als hij niet bij Ana is mee. Wat mij aangaat een waardevolle toevoeging aan de serie. En ik hoop dat de twee andere delen ook nog in Christians perspectief verschijnen 🙂 In plaats van de trilogie herlezen kun je dan deze boeken lezen en dan krijg je ook nog nieuwe informatie, waardoor je Ana en Christian nog meer in je hart sluit.
Grey was voor mij weer net zo verslavend als Fifty shades of Grey! (al denk ik niet dat je hem meteen na de trilogie moet lezen, het was mooi dat ik die al een hele tijd terug las)
Zin in een zinderende zomer? Die is gegarandeerd met dit steamy boek! Je wordt opnieuw verliefd op Christian met Grey

Grey
ISBN 9781784753252 – Uitgever: Arrow Books – 559 pagina’s – Verschenen: juni 2015
O.a. verkrijgbaar bij Bruna

De Nederlandse versie verschijnt 21 juli bij Prometheus. Hij is nu al te reserveren.
O.a. verkrijgbaar bij Bruna

0 thoughts on “Grey – E.L. James

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.