Fanmiddag Simone van der Vlugt

 Twee jaar geleden op de fandag van Simone van der Vlugt bij uitgeverij Ambo Anthos ontmoette ik Jenny van Jenny’s Bookcase voor het eerst in levende lijve, gisteren gingen we gezellig samen naar de fandag 🙂

 Het begon met een leuk interview. Heleen Spanjaard vroeg Simone allerlei dingen over haar twintigjarige schrijfcarrière. Leuk om o.a. te horen hoe ze al van jongs af aan manuscripten instuurde, die helaas steeds werden afgewezen, maar dat ze stug bleef volhouden. En zie wat er nu allemaal op haar cv staat: vele prachtige jeugdboeken, historische romans en thrillers!

 Na het interview was het tijd voor een heerlijke High Tea & wijnproeverij in de mooie tuin van Ambo Anthos. We hebben gesmuld! En uiteraard was er tijd om je boek(en) te laten signeren en een praatje te maken met Simone. Jenny en ik hebben ook leuk gekletst met dames van de uitgeverij, altijd leuk om de gezichten te zien bij de namen die je online tegenkomt 🙂

 Het was een hele gezellige middag, mét prachtig weer, op een mooie locatie!

 Nogmaals bedankt Ambo Anthos, Simone van der Vlugt en Jenny voor de geslaagde dag!

 P.s.: we gingen niet met lege handen naar huis…

0 thoughts on “Fanmiddag Simone van der Vlugt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.