Bootcamp: Lekker afzien – Shemara Jasmine

Bootcamp lekker afzien
ISBN 9789401602105
Uitgever: Xander Uitgevers
199 pagina’s
Verschenen: september 2014
Deel 3 in de Bootcamp-reeks

Achterflap:

“James vraagt Emma ten huwelijk! Emma’s moeder is dolgelukkig en assisteert James bij de voorbereidingen. Hierdoor krijgt Emma het gevoel dat zij de controle volledig verliest. Veranderingen op de werkvloer zorgen er bovendien voor dat zij weer samen moet werken met Randall. Zullen ze elkaar kunnen weerstaan? Heeft Emma in James echt de ware gevonden?

Lekker afzien is het derde deel van de Bootcamp-reeks waarin Emma, Betty en Veronique de strijd aangaan met de weegschaal en ze zich storten op hun zoektocht naar ware liefde.

Shemara Jasmine (1980) is blogger, moeder en auteur. Ze besloot haar topbaan op te zeggen en haar leven aan het schrijven te wijden. In 2013 stond ze op de shortlist van de Coffeecompany Book Award. Samen met haar man en twee kinderen woont ze in Amsterdam.

Recensie:

“Ik zou de gelukkigste vrouw van heel Nederland moeten zijn. Gisteren heeft James, de liefde van mijn leven, mij ten huwelijk gevraagd. Toch zit er een knoop in mijn maag: ik ben verliefd op twee mannen tegelijkertijd. Ik wil James niet verliezen, maar het lukt me niet om Alex uit mijn hoofd te zetten.”

Aan het einde van het vorige deel, Volle overgave, heeft James Emma ten huwelijk gevraagd. Ze zou dolgelukkig moeten zijn, want hij is haar grote liefde. Maar toch is ze niet helemaal in de wolken met haar verloving, want ze heeft ook gevoelens voor Alex… Maar Alex lijkt een geheime relatie te hebben met Emma’s vriendin Sandra, dus hij voelt niks voor haar. Toch?
Ook blijft het lastig dat James en Emma allebei een drukke carrière hebben, hij is zanger en op wereldtournee en zij is net gepromoveerd tot operationeel directeur. Geen van beide lijken ze te willen ze inleveren. Het is dan ook heel lastig om een gaatje in hun agenda’s te vinden om bij elkaar te zijn. Wil Emma wel een agendapunt zijn voor James?
Samen met haar vriendinnen Betty en Veronique, haar moeder en haar broer Zeger, die over is uit Singapore, gaat Emma op Bootcamp weekend, even haar zinnen verzetten. Maar dan blijkt Sandra er ook te zijn, met Alex…

“Maak het allemaal niet zo zwaar, zusje. Het belangrijkste is dat je je hart volgt.”

Dit derde en laatste deel in de Bootcamp-reeks heb ik in één avond verslonden. Ik heb weer zitten genieten van de lekkere over the top situaties waar Emma, haar vriendinnen en familie in terechtkomen. Shemara Jasmine heeft een heerlijke vlotte schrijfstijl met veel humor, dus ik heb onwijs genoten van deze trilogie. Echt jammer om afscheid te moeten nemen van deze “foute” chicklit reeks en de fijne hoofdpersonages. Gelukkig heb ik met een tevreden gevoel het boek dichtgeslagen.
Heb je zin in een paar uur ontspanning en lekker lachen, dan zijn deze boeken over foute mannen, vriendschap en ware liefde absoluut een aanrader! Ik kijk ondertussen uit naar wat Shemara nog meer voor ons in petto heeft…

0 thoughts on “Bootcamp: Lekker afzien – Shemara Jasmine

  1. Leuk dat je zo’n enthousiaste recensie hebt geschreven. Dat maakt mij dan ook weer iets nieuwsgieriger. Ik ben na deel 2 eigenlijk afgehaakt. Wat een vervelende ‘vriendin’ is die Betty zeg! Erger me stuk aan haar haha 🙂 En dat gedoe met die Randall mocht wat mij betreft ook weleens klaar zijn. Zucht, het zit me diep, je merkt het 😉

    1. Hahaha, ja die Betty is me er eentje! En was begin deel 1 nog wel een beetje verliefd op Randall, later wilde ik hem alleen maar een rotschop verkopen! Deel 2 vond ik ook wat minder, deel 3 echt weer leuker, dus hoop dat je die een kans geeft 🙂

      1. Hmm oke, ik twijfel nu. Fijn om te weten dat het verhaal weer aantrekt. Weer beter wordt. Misschien moet ik -gewoon voor mijn eigen gemoedsrust- de reeks toch maar afmaken. Ik had het met de Barista! reeks namelijk ook, dat deel 2 minder fijn was. Maar het slotdeel vond ik weer heel fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.