Bootcamp: Volle overgave – Shemara Jasmine

Volle overgave
ISBN 9789401602099
Uitgever: Xander Uitgevers
205 pagina’s
Verschenen: juni 2014
Deel 2 in de Bootcamp-reeks

Achterflap:

“Emma is weer verliefd op haar jeugdliefde James – inmiddels een wereldberoemde
zanger – en de liefde is wederzijds. Maar een relatie met iemand die altijd op reis is en hordes groupies achter zich aan heeft lopen, gaat niet altijd over rozen. Gelukkig kan Emma terugvallen op haar familie en dat brengt een onverwachte vriendschap met zich mee…

Volle overgave is het tweede deel van de Bootcamp-reeks waarin Emma, Betty en
Veronique de strijd met de weegschaal aangaan en zich storten op hun zoektocht
naar ware liefde.

Shemara Jasmine (1980) is blogger, moeder en auteur. Ze besloot haar topbaan op te zeggen en haar leven aan het schrijven te wijden. In 2013 stond ze op de shortlist van de Coffeecompany Book Award. Samen met haar man en twee kinderen woont ze in Amsterdam.

Recensie:

“’Misschien kun je tijdens je wandeling ergens over nadenken? Ik zou je graag meenemen op tournee de komende maanden. Ik hoef nu nog geen antwoord, maar denk er eerst goed over na.’
‘Volgende week ga ik aan mijn nieuwe baan als manager beginnen…’”

Emma en James zijn sinds het einde van het vorige boek, Strak pakje, weer bij elkaar, maar hun relatie gaat niet over rozen. James, een beroemde zanger, is veel van huis. Hij gaat op tournee en wil graag dat Emma met hem meegaat. Maar Emma is net gepromoveerd tot manager dus kan en wil niet wegblijven van haar werk. Ze leven een beetje langs elkaar heen. Als Emma dan op een familiefeestje neef Alex ontmoet, raakt ze in de war van hoe leuk ze hem vindt. Hij is familie, dat kan toch niet!
Betty, die meedoet aan een zangtalentenshow, wordt gevolgd door een cameraploeg tijdens de verdere audities. Ze is ten huwelijk gevraagd door haar vriendje Matthieu en wil een bruiloft met het thema Bootcamp. Ze zullen tijdens een week Bootcamp gaan trouwen en Emma en Veronique zijn bruidsmeisjes. Dat betekent wel dat Veronique het Emma moet vergeven dat ze het met haar man Randall deed…

“Mijn ogen worden getrokken naar de rode strakke onderbroek die Matthieu aanheeft. Een grote rode ‘S’ prijkt op zijn borst. Hij heeft geen trainingspak aan: hij trouwt in een Superman-pak.”

Ik heb genoten van dit tweede deel in de Bootcamp-reeks. Hij was iets minder sterk dan het eerste deel, Strak pakje, maar wel weer zeer humoristisch en lekker fout. Neem nou die creep van een Matthieu; dat is gewoon een karikatuur en een “feeder” die zijn lieve Betty het liefst niet ziet afslanken. En Randall, de baas van Emma en man van Veronique, die een vreemdgaande, leugenachtige kwal blijft. Niet gek dat Veronique hem een lesje wil leren.
Volle overgave is een fijn verhaal over vriendschap en liefde waar je doorheen vliegt. En: het eindigt met een cliffhanger die je meteen doet verlangen naar deel drie! (Die ligt al op me te wachten!!)

0 thoughts on “Bootcamp: Volle overgave – Shemara Jasmine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.