Twee zeer complete thrillers in miniformaat

NaaktNooit alleen
Naakt! – Anja Feliers
66 pagina’s
Erotische minithriller
Gratis bijlage bij Flair 7/2014 (België)

Fotograaf Sam lijkt onbereikbaar, hij heeft per slot van rekening een vaste relatie. Toch flirt hij met Louise en zij heeft de wildste fantasieën over hem. Die avond op de champagneparty moet en zal ze hem hebben. Ze weet hem te verleiden en in ruil voor die ene nacht mag hij haar naakt fotograferen. Voor hem is het een eenmalig iets, maar Louise neemt daar geen genoegen mee, ze wil meer en bedenkt een plan om haar concurrentie uit te schakelen…

Een complete thriller in miniformaat met een verrassend einde. Naakt! is een echte Anja Feliers: spannend, psychologisch en een tikje erotisch. Na het lezen van deze minithriller zul je gegarandeerd meer van Anja willen lezen!

Nooit alleen – Loes den Hollander
ISBN: 9789059652040
Uitgever: Karakter
95 pagina’s
Verschenen: juni 2013
Geschenk Maand van het spannende boek 2013

Achterflap:

“Achter Alines schijnbaar gelukkige en comfortabele leven gaat een ziekelijke onzekerheid schuil. Als ze merkt dat haar man iets heeft verzwegen en deze onzekerheid verder gevoed wordt door waarschuwingen van haar buurvrouw, verandert haar leven in een leugen, met lugubere gevolgen.”

Recensie:

Het begint met iemand die zichzelf heeft opgehangen in de proloog, je vraagt je meteen af welke gebeurtenissen er tot deze wanhoopsdaad geleid hebben, als het al een zelfmoord is…
Is de dode de onzekere Aline, die door opmerkingen van haar geesteszieke buurvrouw Guusje denkt dat haar man vreemdgaat en steeds meer gaat twijfelen aan alles? Is het Giel die blijft beweren dat hij de roodharige vrouw alleen maar interviewt voor een artikel, maar wiens leugens hem lijken in te halen? Of is het Guusje met haar heftige jeugd als prostituee, die aan meervoudige persoonlijkheidsstoornis lijdt, brieven aan God schrijft en de dood kan zien?
Niet “thriller-spannend”, maar meer een onderhuidse spanning in dit korte verhaal van Loes den Hollander. Ondanks het miniformaat van deze literaire thriller weet Loes toch een zeer compleet verhaal met levensechte karakters neer te zetten. En ook hier zul je na het lezen van trek hebben in meer!

2 thoughts on “Twee zeer complete thrillers in miniformaat

  1. Naakt! wil ik ook graag lezen als ik er aan kan komen, heb Verleid me gelezen van haar vond ik ook goed.
    Nooit alleen heb ik ook liggen om te lezen.
    Soms best fijn een miniformaat tussendoor lezen 😉

    1. Zou Naakt! op Marktplaats staan? Kan me voorstellen dat er mensen zijn die hem niet hoeven te bewaren na het lezen. Of een oproepje in de Thrillerlovers Facebook groep? Ben ook gek op de boeken van Anja, moet alleen de nieuwste nog lezen, rest allemaal gelezen van bieb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.