Blogtournee Ik ben Pelgrim, start 11/2

20140202-164137.jpg
Ik mag voor uitgeverij A.W. Bruna meedoen aan de blogtournee van Ik ben Pelgrim van Terry Hayes. Het boek zal 11 februari verschijnen, dan start ook de blogtournee.
Ook hebben Jenny en ik Ik ben Pelgrim verkozen tot boek van de maanden januari en februari voor onze Boekenwurmenclub, aangezien zij ook een van de uitverkorenen is. Jenny’s recensie zal 19 februari op haar blog komen te staan.

Ik heb het boek vandaag uitgelezen en heb er voor mijn doen lang over gedaan om hem te lezen, maar dat had meerdere oorzaken: het boek heeft ruim 700 pagina’s (!) en… tsja dat lezen jullie de 20e wel als mijn recensie online komt te staan!

Om jullie lekker te maken hier alvast de korte inhoud (van mijn vooruitexemplaar):

“Een vermoorde jonge vrouw in een obscuur hotel in Manhattan.

Een vader die publiekelijk wordt onthoofd in Saoedi-Arabië.

Een man wiens ogen worden gestolen in een Syrisch laboratorium.

Een plan om een afgrijselijke misdaad tegen de menselijkheid uit te voeren.

Eén man zal de reis maken om dit proberen tegen te gaan.

Pelgrim.”

Follow my blog with Bloglovin

0 thoughts on “Blogtournee Ik ben Pelgrim, start 11/2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.