Ik wens jullie een geweldig 2014!

happy new year
Lieve lezers van mijn blog,

Allereerst wil ik jullie ontzettend bedanken dat jullie mijn blog lezen en volgen!
2013 was een bijzonder jaar, net zoals voor iedereen waarschijnlijk, met ups en downs. Maar wat heb ik een bijzondere dingen meegemaakt en bijzondere en mooie mensen leren kennen! Door mijn blog, maar ook daarbuiten.
In maart begonnen met bloggen, ik wou al zo lang iets doen met mijn grote liefdes Lezen en Boeken en geïnspireerd en gesteund door andere blogsters de stap gewaagd en een boekenblog begonnen. En voorlopig ben ik van plan hier lekker mee door te gaan, want wat is dit leuk om te doen!
Dankzij jullie lezers, vriendelijke uitgeverijen en lieve auteurs loopt het bloggen en recenseren zo lekker. Er is echt een wereld voor me opengegaan, heerlijk, wat een rijkdom.

Privé ook een hoogtepunt dit jaar: zwanger van een tweede wondertje. Dat wondertje zal denk ik wel de reden zijn dat ik in 2014 iets minder lees- en blogtijd ga hebben, maar de tijd zal het leren. Ik hoop in ieder geval dat jullie me blijven volgen en hopelijk vinden er nog meer mensen de weg naar “biebmiepje” komend jaar…

Ik wens iedereen een heel gelukkig 2014, ik hoop dat jullie dromen uitkomen of in ieder geval een stap dichterbij én ik wens jullie uiteraard een heerlijk lees-jaar toe!

Liefs,

biebmiepje Judith

0 thoughts on “Ik wens jullie een geweldig 2014!

  1. Hoi Judith, wat een leuk overzicht. 2014 wordt een prachtig jaar, ik weet het zeker! Je kunt nu al trots zijn op wat je hebt bereikt, want ik lees je blog altijd met veel plezier 🙂 Fijne jaarwisseling en tot in 2014!

  2. Ik ben net bezig met een overzicht van 2013 als ik dit van jou lees. Heerlijk om te lezen ik heb ook hetzelfde gevoel wat betreft lezen dan toch. 🙂 Ik vond het fijn om jou te leren kennen en onze leeservaringen en ook andere te delen. Mijn beste wensen voor 2014 voor jou.
    Liefs, West Mus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.