Het huwelijkscontract – Jennifer Probst

Het Huwelijkscontract
ISBN 9789022565612
Uitgever: De Boekerij
272 pagina’s
Verschenen: februari 2013
Originele titel: The marriage bargain
Deel 1 van de Getrouwd met een miljonair-serie

Een huwelijkscontract met strenge regels…

Alexa McKenzie is impulsief, runt een boekwinkeltje, heeft het helemaal gehad met mannen én heeft snel geld nodig om haar ouderlijk huis te redden. Ze kan in haar wanhoop niet vermoeden dat de broer van haar beste vriendin haar redder zal worden. Tegenwoordig is hij een machtig zakenman, maar ooit was hij de jongen die haar hart brak.

Miljonair Nicholas Ryan gelooft niet in het huwelijk, maar om zijn vaders bedrijf te kunnen erven moet hij trouwen. Wanneer hij ontdekt dat de jeugdvriendin van zijn zus in financiële moeilijkheden zit, doet hij haar een gewaagd aanbod: een huwelijkscontract met een aantal strikte regels. Geen gedoe. Alles zakelijk houden. Niet verliefd worden. Het is maar voor een jaar, dus het kan voor beiden niet moeilijk zijn zich aan de regels te houden. Toch?

Het huwelijkscontract is een heerlijk romantisch en opwindend verhaal waarin de seksuele spanning van de pagina’s spat. Laat je meeslepen door Alexa en Nicholas en hun onweerstaanbare aantrekkingskracht tot elkaar.

Jennifer Probst is schrijfster van romantische en erotische bestsellers die steevast prijken op de New York Times en USA Today bestsellerlijsten. Ze woont in de staat New York met haar gezin.”

Alexandria, “Alexa”, heeft dringend geld nodig en Nicholas, “Nick”, heeft dringend een vrouw nodig. Zij heeft het gehad met mannen en hij gelooft niet in het huwelijk, dus hij zoekt een vrouw zonder de complicaties van een liefdesverhouding. Een perfecte combi dus zou je zeggen! Ze kunnen elkaar uit de brand helpen en na een jaar weer zonder gedoe scheiden.
Maar dan blijkt er toch wel erg veel chemie te zijn tussen de twee… De vonken spatten er vanaf!  Is het pure lust? Of speelt er meer? En kunnen ze hun koppigheid opzij zetten?

Het huwelijkscontract is een sexy, humoristisch, ietwat voorspelbaar feel-good boek dat je in één ruk uitleest. Heerlijk voor op een regenachtige dag met een kop thee, of juist voor op vakantie op het strand of bij het zwembad.
Deel twee, De huwelijksval, en deel drie, De huwelijkskans zijn ondertussen ook verschenen en die wil ik zeker lezen!

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.