Mijn Top 3 van augustus


Mijn Top 3 van augustus
In augustus las ik 13 fijne boeken. Dit is mijn persoonlijke Top 3 geworden (in willekeurige volgorde):

Als de yedleek iets met Mark hadden uitgehaald, dan zouden ze de oplossing hier niet vinden. Daarvoor moesten ze in de wereld zijn waar die monsters vandaan kwamen.

Een klok van sterren 3: Het beste koninkrijk – Francesca Gibbons & Chris Riddell 
Het is één groot spannend en magisch avontuur! Wat heb ik genoten van het verhaal, van de personages, van de locaties… En wat ga ik het missen! Hopelijk keren we toch ooit nog eens terug… Ik ben nog niet toe aan een afscheid!

Adam weet het, Jamie weet het. Hoofdinspecteur Marsh weet het, anders zou hij hier niet zijn.
De moordenaar is aan het aftellen.
Dit is nog maar het begin.

De 20 – Sam Holland 
Ik heb echt van begin tot eind genoten van dit huiveringwekkende, intense, heftige, retespannende verhaal! Niet weg te leggen dit boek, zorg dat je de tijd hebt om hem te verslinden! (Liefst niet vlak voor het slapengaan, nachtmerrie materiaal… ) Op naar meer graag!!!

‘Ben ik… ben ik dood?’ vraagt de vrouw bijna onverstaanbaar.
‘Ja,’ zegt Zoë zacht. ‘Het spijt me.’
De vrouw draait zich om en loopt terug naar de plaats waar het ongeluk is gebeurd. Met haar armen om zich heen geslagen kijkt ze neer op haar kapotte fiets.

Vlinders – Simone van der Vlugt
Vlinders is het aangrijpende en meeslepende 2e deel in de YA-duologie over de paranormaal begaafde Zoë (13), deel 1 is Schuld. Ik had deze boeken nog nooit gelezen en las ze afgelopen maand direct na elkaar. Ik werd helemaal meegezogen het spannende en aangrijpende verhaal in, waarin Zoë een jongen die doodgetrapt is, helpt gerechtigheid en rust te vinden.

Klik op de titels om alles te lezen over deze toppers!
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.