Biebmiepje helpt je de winter door! ;-) (Winactie #3)


Biebmiepje helpt je de winter door! 😉
Ik heb weer wat mooie boeken uit de kasten getrokken die weg mogen, dus het is tijd om wat boekenpakketten te verloten!  De vorige pakketten zijn al naar een blije winnaar toe! Als derde en laatste heb ik nu een verrassingspakket met 10 stevige 😉 thrillers samengesteld, waarvan eentje nét pas verschenen! 
Let op: Ik vraag jullie wel om de verzendkosten voor eigen rekening te nemen (NL €6,75). Lees gauw verder hoe je kans maakt:

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit verrassingspakket?  

Winactie afgelopen! Winnaar Anique heeft een mailtje gehad. <3 

  • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
  • De winactie delen is lief!
  • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
  • Je reageert vóór donderdag 1 december, want dan neem ik contact op met de winnaar
  • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
  • Nogmaals: De verzendkosten zijn voor eigen rekening! (PostNL €6,75 NL)

Succes!
-X- Judith

PS: Het lijkt me eigenlijk niet nodig om te melden, maar: de boeken zijn uiteraard niet bedoeld voor verkoop! Doorgeven mag altijd. -X-

63 thoughts on “Biebmiepje helpt je de winter door! ;-) (Winactie #3)

  1. Wat een spannende doos. Ik doe heel graag mee om de winter lekker lezend door te komen! Volg je op FB en blog en krijg je berichten in mijn mail.

  2. JAA! Gaaf pakket, met in elk geval al twee titels die ik nog heel graag aan mijn boekenkast toe zou voegen JD. Barker 🙂 & als thrillerliefhebber, ben ik dan ook heel nieuwsgierig naar welke er in dit verrassingspakket ziet die pas is verschenen.
    Wat zou dit een heerlijk cadeautje zijn. Om daarna te delen met mijn moeder die ook een enorme thrillerliefhebber is.

  3. Steeds vaker probeer ik minder bezig te zijn met mijn telefoon en in plaats daarvan een goed boek te pakken. Even ontsnappen uit het drukke moederleven met een goed boek om in te verdwalen. En laten thrillers nou net mijn favoriete genre zijn! Ik doe heeeel graag me voor een beetje meer me-time 🙂

  4. Leuk dat je dit doet! Ik zag je andere pakketten ook al voorbij komen maar ik ben echt thriller fan, dus ik heb gewacht! Mocht ik een boek van dit pakket al hebben, dan heb ik nog een minibieb, dus dan zet ik die lekker daar in! Klein detail: ik heb nog niet gewonnen natuurlijk, maar af en toe meedoen met een winactie is ook al leuk! Ik hoop dat je heel veel reacties krijgt!!!!

  5. Oh wat heerlijk, niet een heerlijk avondje, maar een heerlijk maandje met een stapel thrillers, mijn favoriete genre! Ik gun iedereen dit pakket natuurlijk, maar mezelf helemaal na 3 jaar pittige mantelzorg voor mijn dochter met autisme. Dat houdt nooit op, maar er zit nu eindelijk een stijgende lijn in! Dus ook een beetje een cadeautje voor mezelf!

  6. Hoi biepmiepje, wat een mooie en spannende winactie! Graag doe ik mee. Ik volg je op instagram en lees je blogs.

    Vriendelijke groet Ellen

  7. Ooh! Heel tof! Fantastisch met de kerstvakantie voor de boeg! Niets is dan lekkerder dan met een goed boek en een dekentje op de bank te liggen! Ik doe dus graag mee

    1. Wat super leuk! Mijn boekenkast en ik zouden hier heel blij van worden! We hebben namelijk allebei altijd honger naar boeken 😂

  8. Gaat deze geweldige prijs. Daar loot ik graag voor mee en de rest van de familie zou daar oogheelkunde blij mee zijn. De verzendkosten betaal ik graag.

  9. Al een poos volg ik je op insta en nu zag ik deze winactie om iemand de winter door te helpen. Nou heel graag! Het lijkt me super om het pakket te winnen, dus ja ik loot graag mee. Nu heb ik wel al gezien dat er heeeel veel graag meeloten, dus de kans is klein, mar wie niet waagt, wie niet wint. In ieder geval blijf ik je op insta met veel plezier volgen.
    groetjes Annette bonsien@blogspot.com

  10. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee! Heb lekker vakantie binnenkort en dan lekker thrillers lezen ☺️ En daarna weer doorgeven naar iemand anders ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.