Wie jarig is trakteert!


Hoera! Vandaag is het mijn 38e verjaardag!  En: wie jarig is trakteert… Dus: ik heb een pakket met 10 spannende boeken samengesteld om aan iemand cadeau te doen!  Lees gauw verder hoe je kans maakt:

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket vol leesplezier?

De winactie is afgelopen! Winnaar Sigrid (De Bolle Minibieb) heeft een mailtje gehad! <3 

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • Je reageert vóór zaterdag 25 juni, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar!
 • (Alleen adressen in Nederland ivm verzendkosten, sorry! Bijbetalen mag natuurlijk!)

Succes!
-X- Judith

125 thoughts on “Wie jarig is trakteert!

 1. Alsnog van harte! Ik doe graag mee. Ben net geopereerd aan mijn arm, meer dan lezen zit er momenteel niet in. Geen straf toch?

 2. Gefeliciteerd met je verjaardag! En wat super leuk dat je op zo’n leuk spannend pakket trakteert. Ik zou dan ook heel graag kans maken. Dan kan ik ook trakteren door de boeken weer uit te lenen, zodat ik samen met andere kan genieten van hopelijk goede thrillers.

 3. Gefeliciteerd 🥳 ik doe graag mee
  Ik volg je op TikTok en Instagram en zo kom ik altijd met veel plezier bij deze blog 😄

 4. Ook hier op je eigen website nog gefeliciteerd 🙂
  Enne: heel graag maak ik een kansje om dit mooie boekenpakket te mogen winnen. Ik ben dol op thrillers 🙂

 5. Beste Judith, nogmaals van harte gefeliciteerd voor je verjaardag gisteren.
  We hopen dat je een hele mooie dag hebt gehad.

  We maken dolgraag kans op deze spannende thrillers.

 6. Oh, wauw, wat een gaaf pakket! Heerlijk leesvoer in een fijn, spannend genre. Ik ben dinsdag jarig, dit zou een super leuk cadeau zijn….! Ik mag wel eens boeken lenen van een vriendin, met dit mooie pakket zou ik eens wat aan haar uit kunnen lenen. Ook mijn man wordt blij van een stapel boeken waar hij in kan duiken. Met de vakantie voor de deur zou het heerlijk zijn om lekker tot rust te komen met een lekker boek en voor de rest alles offline. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.