Remy leest: Wie doet er mee met de zombie-race? – Simon van der Geest & Elly Hees

‘We gaan verhuizen,’ zegt Ferrie.
‘Wat?!’
Ineens heb ik het koud.
‘Mijn vaders worden ontslagen,’ legt hij uit.

Korte inhoud
“Ramons beste vriend Ferrie woont vlak naast een landgoed waar de laatste tijd vreemde dingen gebeuren. Er is ingebroken zonder dat het alarm afging, en iedere nacht wordt het grasveld compleet omgewoeld.
Zijn het werkelijk mollen die de tuin kapot maken? Ramon en Ferrie besluiten de tuin ’s nachts te bespioneren, en kunnen hun ogen niet geloven…”

Slaap lekker? Hoe moet ik nu slapen?
Ik denk de hele tijd aan zombies.
En aan Ferrie.

Remy (9) leest
Dit is een cool boek over twee beste vrienden die Ferrie en Ramon heten. Ferrie moet verhuizen want zijn vaders werkten als tuinmannnen in de tuin van de barones en daar woonden ze in een huisje, maar ze zijn ontslagen. Er waren namelijk altijd molshopen als die vaders daar kwamen werken en dat wil die barones niet…

Ik vond dit boek zo leuk omdat er zombies in voorkomen en dat is wel cool! En ik vond de hoofdpersonen leuke ideeën hebben om het probleem op te lossen. Het was een grappig verhaal!
Het was wel een beetje makkelijk te lezen omdat het voor wat jongere kinderen is. Maar dat geeft niet als het zo’n leuk boek is!
Mijn broertje Levi (7) heeft het boek ook geprobeerd te lezen en dat was toch nog een beetje moeilijk, maar hij gaat het toch weer proberen nu ik hem uit heb.

Veel leesplezier!
-X- Remy (& Judith)

Wie doet er mee met de zombie-race?
ISBN 9789045125862 – Uitgeverij Querido – 144 pagina’s – Verschenen: maart 2021 – Illustraties: Elly Hees – Deel in de Tijgerlezen-reeks – Leeftijd: 6+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.