Mijn Plant Journal – Margo Togni (+ winactie!)

Welkom in het leukste plantendagboek, vol met groene opdrachten, tips en nog veel meer!

Mijn Plant Journal
“Margo Togni houdt van alles wat met groen te maken heeft en wil dit graag met iedereen delen. Haar nieuwe boek ‘Mijn Plant journal’ vol met groene opdrachten, tips, lijstjes, handige adressen, voorbeelden en uitdagingen is de ideale inspiratiebron voor iedereen die het leuk vindt om zijn woonomgeving groener te maken en er creatief mee bezig te zijn.

Met ‘Mijn Plant journal’ op zak kun je altijd iets opzoeken, even snel een (planten) idee opschrijven, een leuk adresje noteren of een mooi blad natekenen, of je nou in het bos loopt, in de trein zit of bij een vriendin bent!

Met veel handige tips en invullijstjes en veel ruimte om dingen te noteren over je eigen planten en het boek verder af te maken op je eigen persoonlijke manier.”
(www.knnvuitgeverij.nl)


Mijn mening
Wat een leukerd om te zien, hè?!  En vanbinnen is dit journal net zo fris en vrolijk vormgegeven als vanbuiten!

In Mijn Plant Journal van Margo Togni staan op de eerste 82 pagina’s allerlei groene tips, leuke (invul)lijstjes, creatieve opdrachten, groene uitdagingen, een jaar- en seizoensagenda, etc., etc… Daarna heb je nog ruim 150 pagina’s (met puntenraster/dotted grid) om zelf invulling te geven aan dit ‘groene’ dagboek. Een superleuke manier om meer met de natuur – balkon, tuin, bos, waar dan ook – bezig te zijn! 

Ik bewaar hem denk ik lekker voor het voorjaar, dan hebben we de verhuizing achter de rug en hebben we een veel grotere tuin en bos achter de tuin, dus kan ik me helemaal uitleven (niet dat ik groene vingers heb, maar misschien na de tips en tricks uit dit boek wat meer!).
Echt een heel erg leuk journal, informatief en interactief; perfect (cadeau) voor natuur-/groen-/journal-liefhebbers!

Denk je nou: Mijn Plant Journal is écht wat voor mij? Lees dan gauw verder! Ik mag er namelijk eentje verloten!


Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken?

Winactie afgelopen! Winnaar Patricia heeft een mailtje gehad!

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • Je reageert vóór vrijdag 6 november, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar

Succes!
-X- Judith


Mijn Plant Journal 
ISBN 9789050117708 – KNNV Uitgeverij – 240 pagina’s – Verschenen: oktober 2020

25 thoughts on “Mijn Plant Journal – Margo Togni (+ winactie!)

 1. Jaaa, leuk! Ik ben dol op alles wat met bloemen, planten én lezen te maken heeft. Dus deze gaat in ieder geval op mijn verlanglijstje …

 2. Ik doe heel graag mee voor mijn zusje, dit boek is echt pérfect voor haar! Ze vindt het heel erg leuk om te wandelen en in de natuur te zitten en planten na te tekenen.

 3. Ik doe graag mee voor mijn zus, die echt uit de schroeven zou zijn met dit boek, zij heeft nl. de groene vingers van mijn vader overgenomen en nu met de verbouwing van hun huis ook de tuin wordt gerenoveerd is dit boek een echte must have voor haar.

 4. Wat een geweldig leuke boeken laat jij toch zien! Dit boek lijkt me erg leuk!
  Ik heb altijd op een flatje gewoond met een balkon. Toen deed de natuur mij niet zoveel. Sinds een jaar woon ik met mijn vriend in een huis met royale tuin, aan de rand van een bos. We hebben de tuin aangekleed met leuke plantjes en ik moet zeggen dat ik een echt tuinmens ben geworden. We wandelen ook regelmatig door het bos en daar zie je zoveel dingen! Fascinerend gewoon!
  En als ik planten zie bij anderen in de tuin, dan denk ik: Die wil ik ook! Maar daarna vergeet je dat weer…
  Kortom, ik zou heel graag dit boek willen winnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.