Remy leest: Thea Sisters 23: Stripspektakel – Thea Stilton

Pam wees naar een hoek van de etalage, waar een felgekleurde affiche hing. Het was een aankondiging van een stripfestival dat over een paar weken in Antwerpen plaatsvond.

Korte inhoud
“Als de Thea Sisters naar een groot stripfestival in België gaan, komen ze onverwacht in een spannende speurtocht terecht van een wereldberoemde striptekenares. De tekeningen uit haar albums blijken aanwijzingen te bevatten om een mysterie op te lossen. Natuurlijk gaan de Thea Sisters meteen speuren!”

Remy (9) leest
Zo leuk hoe enthousiast Remy altijd wordt van Geronimo Stilton en Thea Stilton boeken! Deze werd ook meteen ‘ingepikt’ toen hij binnenkwam!

Waar gaat het verhaal over?
Het gaat over de Thea Sisters en die gaan naar een stripbeurs in Vlaanderen en daar gaan ze aan de hand van ‘verkeerde’ striptekeningen op onderzoek uit naar wat daar achter zit.

Wat vind je ervan?
Wel leuk! Eerst dacht ik dat het een strip was, maar toen ik ging bladeren zag ik dat het gewoon een verhaal was, dat vond ik wel een beetje jammer. Maar uiteindelijk was het wel een heel leuk verhaal over strips!

Is het ook leerzaam?
Ja! Er staat tussendoor wat dingetjes uitgelegd over België enzo en achterin het boek ook nog! (en er staan altijd nog extraatjes achterin, puzzels enzo)

Hoe vind je het boek eruitzien?
Mooi! Het is wel een beetje een graphic novel er staan heel veel plaatjes in.

Wil je meer boeken lezen uit deze serie?
Dat ligt eraan waar het over gaat.

Veel leesplezier!
-X- Remy (& Judith)

Stripspektakel
ISBN 9789085925514 – Uitgever: De Wakkere Muis – 224 pagina’s – Verschenen: juni 2020 – Vertaald door: Sandra Verhulst – Deel 23 in de Thea Sisters-reeks – Leeftijd: 9+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.