Hoera! #biebmiepje7jaar (winactie!)


 Hoera! #biebmiepje7jaar
Dit weekend (22/3) blog ik alweer 7 jaar!  En: wie jarig is trakteert… Dus: ik geef een doos vol thrillers weg!  Misschien een fijne afleiding in deze rare tijd… Lees gauw verder om te zien wat je moet doen om kans te maken: 


Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boekenpakket met thrillers en wat extraatjes?

  • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
  • De winactie delen is lief!
  • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
  • Je reageert vóór woensdag 25 maart, want dan neem ik contact op met de winnaar
  • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
  • De verzendkosten (NL) zijn dit keer voor mijn rekening
  • (Alleen adressen in Nederland ivm verzendkosten, of je moet de verzendkosten willen aanvullen!)

Succes! En een dikke knuffel voor wie dat nu kan gebruiken!
-X-Judith

P.S.: Van de winacties die ik houd en die ik zelf verstuur (zoals deze), betaal ik de verzendkosten van het geld wat er binnenkomt via het Bol.com Partnerprogramma. Dus als jullie via een Bol.com advertentie op mijn site een bestelling doen bij Bol (hoeven geen boeken te zijn!), krijg ik een kleine vergoeding en kan ik weer nieuwe winacties organiseren.

P.P.S.: hieronder de foto nogmaals maar dan groter, zodat de getoonde  titels wat beter te zien zijn…

110 thoughts on “Hoera! #biebmiepje7jaar (winactie!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.