Hoera! #biebmiepje7jaar (winactie!)


 Hoera! #biebmiepje7jaar
Dit weekend (22/3) blog ik alweer 7 jaar!  En: wie jarig is trakteert… Dus: ik geef een doos vol thrillers weg!  Misschien een fijne afleiding in deze rare tijd… Lees gauw verder om te zien wat je moet doen om kans te maken: 


Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boekenpakket met thrillers en wat extraatjes?

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
 • Je reageert vóór woensdag 25 maart, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
 • De verzendkosten (NL) zijn dit keer voor mijn rekening
 • (Alleen adressen in Nederland ivm verzendkosten, of je moet de verzendkosten willen aanvullen!)

Succes! En een dikke knuffel voor wie dat nu kan gebruiken!
-X-Judith

P.S.: Van de winacties die ik houd en die ik zelf verstuur (zoals deze), betaal ik de verzendkosten van het geld wat er binnenkomt via het Bol.com Partnerprogramma. Dus als jullie via een Bol.com advertentie op mijn site een bestelling doen bij Bol (hoeven geen boeken te zijn!), krijg ik een kleine vergoeding en kan ik weer nieuwe winacties organiseren.

P.P.S.: hieronder de foto nogmaals maar dan groter, zodat de getoonde  titels wat beter te zien zijn…

110 thoughts on “Hoera! #biebmiepje7jaar (winactie!)

 1. Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag! 7 jaar al, echt een prestatie waar je trots op kan zijn. Het thrillergenre is mijn favoriet, daarom maak ik heel graag een kansje. Komt wel van pas in deze vreemde tijd…

 2. Gefeliciteerd met je 7-jarig jubileum! Dat is een lange tijd in blogland, daar mag je absoluut trots op zijn. Natuurlijk doe ik heel graag mee, ik ben dol op thrillers. Ook van mij een dikke pluim voor iedereen die het nu nodig is.

 3. Gefeliciteerd, toch nog iets leuks in deze tijden. De boeken zouden ook zeer welkom hier zijn in deze zware periode. Ik ga duimen.

 4. Zeven jaar alweer 🥳 Van harte met je leuke boekenblog & website. Ik hoop nog heel lang net je mee te mogen genieten van al die mooie boeken & recensies. Het geeft in ieder geval en beetje troost in deze rare tijden.☀️

  Een dikke knuffel terug en blijf gezond 🥰

 5. Zeven jaar alweer.Wow dat gaat snel.Van harte gefeliciteerd met dit jubileum.En hoop dat je nog lang door gaat 👍🏼🍀📚
  En natúúrlijk loot ik graag mee voor deze mooie thrillers😉🤗📚🍀🍀

 6. Hartelijk gefeliciteerd met je 7jarig jubileum! En wat een geweldige actie! Ik loot graag mee voor zo’n mooi boekenpakket.

 7. super dikke proficiat!!!!!! loot heel graag mee!!werk nog in de schoolopvang dus dit zou geweldig zijn om mee te’ relaxen’

 8. 7 jaar! Dat is wel een felicitatie waard: vier je het met boeken en met taart? 😉 Bedankt voor 7 jaar leesinspiratie! Ik loot natuurlijk graag mee voor dit gave pakket, thrillers, daar worden zowel mijn man als ik blij van! 2 vliegen in 1 klap…!

 9. Gefeliciteerd, op naar nog veel meer mooie blog jaren! Wat een mooie prijs, zo in deze donkere tijden. Eergisteren heb ik kaartjes en bloemetjes naar mensen verstuurd en deed ze zó goed! Ik denk dat een thriller pakker dat effect op mij heeft. Heerlijk wegduiken in een goed boek en alles om je heen even vergeten.

 10. Zeven jaar alweer, dat verdient een feestje, een taartje, een drankje, een dikke knuffel!!
  Hopelijk ga je nog lang zo door!!

  En met dat boeken pakket! Daar komt het wel goed mee. Dat deel ik met mijn familie en collega’s. Allemaal boekengek! En zeker thrillers! Dan kunnen we daarna uitwisselen. Dan maak je er niet 1 iemand blij mee maar een hele boel mensen ❤️
  Bedankt voor de kans om mee te mogen doen!
  Xx Manon

 11. Gefeliciteerd met je jubileum. Ik doe zeker mee met deze leuke aktie. Boeken zijn altijd welkom en zeker nu in deze bizarre tijden.

 12. Gefeliciteerd! Zeven jaar alweer… Wat heerlijk!
  Ik hoop dat ik nog veel van je mag lezen de komende tijd, en dat je dus nog heel lang doorgaat met boekentips schrijven voor zowel kinderen als volwassenen.

  In deze gekke tijd komen extra leesboeken zeker van pas. Mijn werkdagen zijn opeens zo anders nu ik thuisonderwijs moet geven aan mijn klas. Daarom is s avonds ontspannen met een goed boek voor mij nu extra belangrijk.

  Heel veel liefs
  Ilona (juf__ilona op instagram)

  1. Gefeliciteerd met je 7 jarige jubileum als blogger! Geweldig dat je op dit mooie pakket thrillers gaat trakteren, ik heb gruwelijk veel zin om ze te gaan lezen! Vooral nu mijn man en ik #lockdown thuiszitten vanwege risicofactoren hebben wij extra leesvoer nodig….

 13. Ik geniet elke keer van al je blogs. Thrillers hebben echt mijn voorkeur qua boeken. Zelf proberen het mysterie op te lossen en helemaal meegaan in het verhaal.

  Groet,
  Guido

 14. Gefeliciteerd Judith, ga vooral zo door! Ik volg je nu ongeveer 3,5 jaar, en ben niet van plan te stoppen! Wij moeten jou eigenlijk een cadeau geven niet andersom 😆 toch doe ik graag mee..

 15. biebmiepje, gefeliciteerd met alweer 7 jaar! super hoor. Ook ik doe erg graag mee met deze winactie, thrillers zijn mijn favoriete genre boeken.

 16. Hoi Judith, van harte gefeliciteerd. 7 jaar!!! Wat een mooie mijlpaal. Op naar de volgende 7.
  Dank je wel voor al die mooie blogs. En ja, heel graag maak ik kans op dit prachtige pakket.

 17. Jeej, 7 jaar alweer! Van harte!
  Ik volg je nog niet zo lang, heb jouw blog laatst via IG ontdekt.
  Superleuke winactie! Ik waag graag een kansje.

 18. Gefeliciteerd! Wat mooi dat we al 7 jaar van je boekenblog kunnen genieten. Op naar nog meer inspirerende jaren. Natuurlijk doe ik graag mee met deze winactie.

 19. Gefeliciteerd! 🥳🎉💥 Wat een enorm en prachtig pakket! Ik doe natuurlijk ook graag mee en wie weet …… krijg ik op mijn verjaardag een leuk bericht van jou.
  Vieren kan ik mijn verjaardag niet dit jaar, maar lezen kan gelukkig altijd!

 20. Ongelooflijk, je doet het zo goed, een van mijn favoriete blogs, vanaf het begin. Heel veel succes komende jaren… voel een 10 jarig bestaan aankomen…

 21. Van harte gefeliciteerd met het 7 jarig jubileum. Momenteel ben ik nog de longlist van Hebban (Nederlandstalige thrillers) aan het lezen maar als ik die vijftien boeken uit heb zou ik aan dit pakket boeken kunnen beginnen 😉 In deze turbulente tijd waarin de bibliotheken gesloten zijn en ik daardoor wel meer tijd heb om te lezen zou dit pakket zeer welkom zijn. Pas goed op jezelf Judith <3

 22. Gefeliciteerd met 7 jaar deze leuke blog. 🎈🎉 En wie zou er niet blij van worden van zo’n prachtig boekenpakket met thrillers. Zou een geweldig verjaardagscadeau zijn!

 23. Gefeliciteerd!. Mooie mijlpaal. Dat er nog maar vele jaren meer mogen volgen!. Dit altijd bezige bijtje wat zich nu verveelt, maakt graag kans op dit pakket hoor!.
  I love thrillers.

 24. In de eerste plaats van Harte gefeliciteerd en dat er nog vele mooie blog jaren bij mogen komen. Wat een geweldige leuke actie heb je weer gemaakt, ik maak maar wat graag kans op dit fantastische boekenpakket. Heerlijk om er nu van te genieten, helemaal nu we toch binnen moeten blijven zou het te gek zijn om dan onze tijd binnen door te brengen met een goed boek!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.