Feestweek winactie 2: Het intieme vreemde #biebmiepje5jaar


Het is feest op mijn blog deze week!
Donderdag 22 maart bestaat mijn blog alweer 5 jaar en dat vier ik met een heuse feestweek! Zeven dagen lang verloot ik iedere dag mooie boeken. Houd mijn blog dus goed in de gaten…
Het tweede boek dat ik mag weggeven is Het intieme vreemde van Jente Jong, een roman:


Waar gaat het boek over?
‘Ik herken direct de zwarte haren die als een helm haar hoofd bedekken. Mijn handen draai ik om de touwtjes van mijn jurk tot mijn vingers blauw zien. Verbeeld ik het me? Ik bestudeer nauwkeurig haar gezicht: de grove neus die er een scheve lijn op trekt en de lichte groeven naast haar ogen die je enkel ziet als je heel goed kijkt. Er is geen twijfel mogelijk: zij is het.’
Als Sarah, een jonge actrice, haar moeder eindelijk teruggevonden denkt te hebben, kan ze niet langer op het toneel staan. Ze eigent zich een nieuwe rol toe om dichter bij de vrouw die haar moeder lijkt te zijn te komen. Want als je ergens maar hard genoeg in gelooft, wordt het vanzelf waarheid.

Meer informatie over het boek en auteur Jente Jong vind je hier.

Winnen!
De winactie is afgelopen! De winnaar heeft een mailtje ontvangen. Bedankt voor alle reacties!!

-X- Judith

51 thoughts on “Feestweek winactie 2: Het intieme vreemde #biebmiepje5jaar

  1. Oh, hier wil ik graag aan meedoen. De schrijfster is nieuw voor mij, maar de beschrijving klinkt overtuigend. Bedankt voor deze feestweek.

  2. Ik loot graag mee voor Het intieme vreemde! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie) en heb daar op je bericht gereageerd, het geliked en gedeeld.

  3. normaal lees is voornamelijk thrillers naar voor dit boek zou ik een uitzondering maken omdat wat is er over lees me heel nieuwschierig maakt!

  4. Super spannend, dit boek.
    Graag doe ik mee met deze winactie.
    Ik volg je dan ook op bloglovin en daar heb ik geloved en geliked.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.