LEGO: Dol op minifiguren

dol-op-minifiguren

In Dol op minifiguren staan de coolste, zeldzaamste en meest ongebruikelijke minifiguren die ooit zijn gemaakt door de LEGO Groep. Ze zijn verdeeld in elf thema’s. Elke pagina staat boordevol informatie over de minifiguren.

Over het boek
“Heb je je ooit afgevraagd welk LEGO minifiguur het eerste dubbelzijdige hoofd had? Of welke het eerste gedrukte torso of het eerste houten been? Ontdek alle antwoorden op deze vragen en meer leuke facts in dit boek! Maak kennis met meer dan 200 geweldige LEGO minifiguren en ontdek wat elk figuur zo bijzonder maakt. Met de fantastische afbeeldingen en informatieve aantekeningen onthult deze encyclopedie de meest zeldzame minifiguren tot in detail, vergezeld met interessante trivia waardoor ze tot leven komen.

Dit is de officiële gids met 35 jaar aan LEGO geschiedenis over de zeldzaamste en meest gewilde minifiguren. Een must voor iedere LEGO fan én je krijgt er een exclusief LEGO minifiguur bij!”

Welkom in de wonderlijke wereld van de LEGO minfiguren!

dol-op-minifiguren-2
Mijn mening
Toen ik dit boek zag wist ik meteen dat ik hem moest hebben! Voor mijn oudste zoontje en mijn man, echte LEGO liefhebbers, maar eigenlijk vond ik hem stiekem zelf ook heel errug leuk!

Dol op minifiguren is een prachtig vormgegeven, super stevig boek met een fijn formaat, niet te groot, niet te klein. Perfect om door te bladeren en je te vergapen aan alle verschillende soorten LEGO minifiguren die er in de loop der tijd verschenen zijn.

Welke ik erg leuk en/of opvallend vond? De bibliothecaresse (uiteraard, haha), De koningin (doet me erg denken aan de Hartenkoningin uit Alice in Wonderland), Luna Lovegood & Voldemort (Harry Potter! De laatste is zeldzaam), Griezelig meisje (helemaal in zwart-wit-grijs), Hotdogverkoper (in Hotdogkostuum), Superman in zwart pak (zeer zeldzaam!) en Indiana Jones (gaaf!).

Op iedere pagina staat een hoop info over de minifiguren, er staat een stukje over een aanverwante minifiguur, er staat wat over de geschiedenis van de betreffende figuur én er staat aangegeven hoe zeldzaam de minifiguur is. Van “niet echt zeldzaam” (1 hoofdje) tot “zeer zeldzaam, een legendarische minifiguur” (5 hoofdjes). Heel erg leuk en informatief!

Ik kan je vertellen dat manlief, zoonlief én ik genieten van het bladeren door dit leuke en heel bijzondere boek! Een aanwinst voor in de kast van een echte LEGO liefhebber! (En zoonlief kan niet wachten tot hij van mij de Zombie Skateboarder die erbij zit mag uitpakken om ermee te spelen 😉 Ok, dat mag dan nu, nu ik de recensie af heb!)

dol-op-minifiguren-3

[bol_product_links block_id=”bol_57fa8234a7171_selected-products” products=”9200000057795194″ name=”minifiguren” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One thought on “LEGO: Dol op minifiguren

  1. Leuk om bij te vermelden dat de legobeurs in Utrecht ook weer van start gaat deze week.. vorig jaar met de jongens geweest, was ontzettend leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.