De grote Geronimo Stilton omnibus

De grote Geronimo Stilton omnibus
Korte inhoud

“Gi-ga-geitenkaas, meer dan 300 pagina’s leesplezier in één boek!
Eerst maak je een Reis om de wereld in 80 dagen. Dan is het Op naar de prehistorie, een strip barstensvol dino’s. Het spannende Geheime missie: Olympische Spelen sluit de rij.
Deze kanjer mag je niet missen!”

Mijn mening
Ook al vind ik dit niet de mooiste uitgave van De Wakkere Muis, ik houd meer van de hardcover boeken, toch is dit een ideaal boek, want: drie boeken ineen! Perfect voor een vakantie! En het zijn ook nog eens drie hele verschillende boeken. Een klassieker, een stripverhaal en een modern verhaal.

Ik vond het vooral erg leuk om Reis om de wereld in 80 dagen te lezen, deze klassieker van Jules Verne had ik nog nooit gelezen en op deze manier heb ik er op een laagdrempelige en hele leuke manier kennis mee gemaakt!

Het stripverhaal is lekker avontuurlijk: Geronimo moet heel ver terug in de tijd, naar de prehistorie, om tussen de dino’s op zoek te gaan naar Professor Volt. Je leert meteen wat over het Krijt en de dinosaurussen door de info die er tussendoor gegeven wordt!

Het laatste verhaal ging over de Olympische Spelen. Geronimo moet daar onverwachts verslag van doen en ontdekt iets wat niet klopt… Een kort en spannend avontuur, waarbij je wat leert over de Olympische Spelen.

Kortom: De grote Geronimo Stilton omnibus is een erg geslaagde verhalenbundel!

De grote Geronimo Stilton omnibus
ISBN 9789085923510 – Uitgever: De Wakkere Muis – 390 pagina’s – Verschenen: juni 2016 – Vertaald door: Dorette Zwaans
Bestel je via deze link bij Bruna, krijg ik een kleine vergoeding.

One thought on “De grote Geronimo Stilton omnibus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.