Sunday Funday: #spamjeblog

Spam je blog
#spamjeblog

Laten we vandaag eens iets doen wat ik nog nooit gedaan heb op mijn blog: een “spam je blog-dag”! Heb je ook een blog? Maakt niet uit of ik je al ken, maakt niet uit waarover je blogt: laat in de reacties je bloggegevens achter! Alles wat jij kwijt wilt: onderwerp, website, social media… Maak maar lekker reclame!

Mijn blog vind je niet alleen op www.biebmiepje.nl, maar ook op www.facebook.com/biebmiepje en op Twitter, Instagram en Pinterest onder @biebmiepje! Volg je me daar al? Gezellig πŸ™‚

Hopelijk leren we allemaalΒ wat fijne nieuwe blogs kennen zo!
Fijne zondag!

-X- Judith

0 thoughts on “Sunday Funday: #spamjeblog

 1. Alice ben ik niet. Al wou ik dat soms wel. Ik ben Ineke, een boekenlover van het eerste uur. Sinds mijn eerste woorden en verhalen in de ban van lezen en boeken. Zo erg dat ik uren sleet in onze woonkamer, me niet bewust van tijd of zussen, verdwaald in een of ander verhaal. Zo erg dat ik er besloot mijn studies aan te wijden en een andere grote heldin ontdekte, Jane Austen, mijn tweede heldin (en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad). Zo erg dat i1297.JPGk er mijn beroep van maakte en hop, de uitgeverswereld intuimelde. En dat was een droom die werkelijkheid werd.

  Intussen heb ik professioneel een ander pad bewandeld. Koos ik voor cijfers in plaats van letters, maar mijn hart, dat ligt nog in wonderland. In mijn wonderland van kinderboeken. En ik blijf er graag vertoeven, als ik manuscripten lees, boeken vertaal of reviews
  schrijf. Of als ik gewoon me in mijn wonderland verschuil en me volledig overgeef aan de magie van woorden en beelden. Welkom in mijn kinderboekenwonderland!

  Volg me op wonderlandbyaliceblog.wordpress.com, Twitter (@inekedebels), Facebook, Instagram of op Pinterest !

  BEWERKEN

 2. Leuk. Ik zal vanavond nog eens moeten terug komen om te snuffelen tussen iedereen die heeft gereageerd.

  Mij kun je vinden op http://adancewithbooks.wordpress.com wat natuurlijk een boekenblog is, maar wel in het engels. Verder kun je me op twitter en instagram vinden onder de naam signourney. Mijn instagram is puur alleen boekenfoto’s sinds een paar jaar. Mijn twitter is van alles wat.

 3. Wat een leuk idee! Hier maak ik graag gebruik van om mijn blog onder de aandacht te brengen. Ik blog (nu nog niet zo vaak als ik zou willen) over ItaliΓ«, reizen en boeken op http://www.miriamblogt.nl.
  Ik ben ook te vinden op Facebook en Twitter als Miriam Bunnik. Fijne zondag iedereen!

 4. Wat een leuk idee, vooral voor beginnend bloggers zoals ik. Ik volg je al op twitter en instagram en ook je blog. Zelf schrijf ik al een aantal jaren recensies voor websites, maar sinds een klein poosje heb ik ook een eigen blog. Ik houd me vooral bezig met thrillers en YA boeken en daar plaats ik vooral recensies over.

  http://deboekenfabriek.blogspot.nl/
  http://twitter.com/deboekenfabriek
  http://facebook.com/anneke.vanieperen
  http://instagram.com/deboekenfabriek/

 5. Altijd leuk om weer nieuwe blogs en mensen te leren kennen. Ik was me laatst toevallig aan het bedenken dat ik eigenlijk altijd mijn ‘standaard lijstje’ met blogs afga, en dat daar wel eens nieuw leven in geblazen mag worden. Ik zal dus zeker eens een kijkje nemen op alle andere blogs hier πŸ™‚ Dus: hallo, allemaal! Natuurlijk heet ik jullie ook van harte welkom op mijn eigen blog, over boeken, series en films.

  Zo kunnen jullie me vinden:
  Site: https://sowereadagain.wordpress.com
  Twitter: https://twitter.com/sowereadagain (@sowereadagain)
  Bloglovin’: http://www.bloglovin.com/blog/14714231
  Facebook: https://www.facebook.com/sowereadagain (<– die laatste gebruik ik nog niet zo heel veel, maar maak ik natuurlijk ook samen met jullie graag wat groter :))

  Veel leesplezier en tot blogs!

 6. Leuke blogpost! Als ik komende week wat meer tijd hen dan ga ik al de blogs eens bezoeken. Altijd leuk om nieuwe te ontdekken!
  Ik schrijf zelf op http://www.hoofdstuk12.nl boekrecensies en andere blogposts met betrekking tot boeken en lezen.
  Voor boekenplaatjes kun je me volgen op Instagram @hoofdstuk12 en ook op Twitter en Facebook ben ik onder Hoofdstuk12 te vinden!

 7. Leuk leuk! Ik lees veel boeken, met groot plezier, wordt er altijd heel vrolijk van.
  Mijn nog “jonge” boekenblog heet: Birdysboeken.blogspot.nl , en tot mijn verbazing heb ik al veel views! je kan mij ook vinden op facebook, onder mijn naam..ik geef graag boekentips..maar zoek ook weer leuke titels om te lezen.
  Superleuk!

 8. Leuk!

  Ik blog een beetje over van alles en nog wat. Waar ik zelf zin in heb. De ene keer is het een recensie en de andere keer een recept.

  Ik heb leuke blogs voorbij zien komen :-). Mijn blog is: mimisme.wordpress.com. Dus klik maar een eind weg!

 9. Wat leuk, weer een ‘spam je blog’ πŸ™‚ Gisteren was ik de hele dag weg, maar ik kom natuurlijk wel nog even mijn nieuwe boekenblog spammen, omdat die ook wel wat aandacht mag krijgen nu ik hem eindelijk een beetje heb zoals ik hem hebben wil!

  Ik schrijf over lezen, boekrecensies etc. op http://lezendleven.blogspot.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.