A4 fotoalbum van Fotofabriek.nl

Fotofabriek1 - biebmiepje
Eindelijk een trouwalbum!

Een tijdje terug werd ik benaderd door Fotofabriek.nl en werd me aangeboden om een A4 fotoalbum te laten maken en op mijn blog te bespreken. Daar kon ik geen nee tegen zeggen, zeker aangezien het al jaren op de planning stond om een trouwalbum te maken en dat er maar niet van kwam. Nu hadden we een stok achter de deur! Wat een werk zeg om de foto’s te selecteren die je dan daadwerkelijk in het album wilt plaatsen…

Fotofabriek2 - biebmiepje
Nadat we die selectie gemaakt hadden zijn we aan de slag gegaan met de software van Fotofabriek.nl waarin je je album kunt gaan maken. We moesten even vogelen, maar toen we het eenmaal doorhadden bleek het heel gebruiksvriendelijke software en ging het samenstellen van het album erg vlot.

Fotofabriek3 - biebmiepje
We hebben een A4 hardcover fotoboek gemaakt met 24 pagina’s. Eerst was ik bang dat we nog veel teveel foto’s hadden, maar het kwam perfect uit! Eerst alle foto’s geplaatst op de pagina’s waar we ze hebben wilden, toen wat tekst toegevoegd op sommige plekken en gekeken naar een achtergrondplaatje. Er staan een hoop afbeeldingen in het programma zelf, maar we kwamen erachter dat je ook zelf een afbeelding/foto kunt toevoegen. Daar zijn we mee aan het spelen gegaan met een foto van het koraalzand van de Malediven (onze huwelijksreis!), je kon zelf de scherpte van de afbeelding bepalen en die hebben we lekker zacht/wazig gehouden, lekker rustig.

Fotofabriek4 - biebmiepje
En toen was het wachten op het eindresultaat… We waren op vakantie, dus moesten zelfs nog iets meer geduld hebben tot we ons album konden vasthouden. Maar bij thuiskomst lag hij gelukkig netjes op ons te wachten! De eerste indruk was erg goed: helder, stevig, fijn bladerend. Het enige was: er waren een paar pagina’s omgewisseld met het drukken…
Meteen gemaild en al gauw reactie dat er uiteraard een nieuw album gedrukt zou worden. Die hadden we binnen een week in huis. Helemaal perfect dit keer!

Wat was het leuk om met dit project bezig te zijn samen met Remco en weer even onze trouwdag en huwelijksreis te herbeleven. En nu kan dat nog makkelijker door gewoon het fotoalbum er even bij te pakken!
Bedankt Fotofabriek.nl voor deze kans, de fijne service en het prachtige fotoboek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.